מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה שמטרידהשירלי04/09/2009
אני פונה אליכן בפעם השלישית משום שאתן מתעלמות משאלתי ולא עונות לי. אנא ענו לי אני מודאגת
ושאלתי היא: ליוויתי קרובת משפחה בזמן לידתה, לאחר הלידה כ- 4 שעות לאחר מכן
בני התינוק בן השנה וחצי הגיע לבקר, והוא נשרט מטבעת היהלום שהייתה על היולדת. לציין היולדת קרובת משפחתי שליוויתי לא שטפה ידיים מאז הלידה, ומכיוון שהייתי עימה אני מניחה שטבעת זו יתכן וזוהמה בדם או מי שפיר במהלך הלידה. אין לי מושג מה יש לאותה קרובת משפחה, והפחד שלי שאולי בני נדבק ממנה בזמן השריטה מאותה טבעת.אנא ענו לי אם יש אפשרות להדבקה בדרך זו באיידס או בהפטיטיסים, לציין בני מחוסן להפטיטיס B אבל לא לC* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות משריטה
ד``ר מרגלית לורבר04/09/2009על מנת להדבק משריטה צריך שהטבעת תהיה מזוהמת בנוזלי גוף מכילי הנגיף בעודו חי.
לדבריך, הארוע קרה 4 שעות לאחר הלידה מטבעת - שום נגיף לא חי בסביבה יבשה ולכן האירוע שאת מתארת לא יכול להוות סכנת הדבקה בשום נגיף .
לידיעה - אין עדיין חיסון להפטיטיס C !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)