שאלה לגבי בדיקת קומבו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי בדיקת קומבו
    אור
    10/09/2009

האם צריל לחכות שבועים או 3 בוועד אמרו שהבדיקת טובה רק לתקופה שבין שבועיים ל 3 בלבד ?

אני רוצה ללכת לבצע בדיקה לאחר 18 יום האם זה מספיק לדעתכן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי בדיקת קומבו

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אור
    11/09/2009

האם ניתן לעשות באופן פרטי בדיקת קומבו ברמב"ם ולקבל את התוצאות כמה שיותר מהר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו :-)

אור
    11/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דווקא אני נשכחתי הפעם :-( איזה באסה

אור
    14/09/2009

אני מודע לכך שאני סובל מחרדה (זה בטיפול האמינו לי) ושאני יכול להיות מציק מאוד ולכן מתנצל מראש אם נסחפתי אם כל השאלות האלה החרדה היא איומה ואני ממש רוצה לצאת מזה והמקורות למידע הולכים ומתמעטים לי התשובות שאתן נותנות כאן בפורום הזה הן הרבה יותר עינייניות וטובות מאשר בכל הפורומים האחרים שמנוהלים ע"י אנשי מקצוע (לא רופאים:ג'וני ירושלים וכו') ובגלל זה אני יותר סומך על מה שכתוב בפורום הזה.
    אז אם נמאסתי פשוט תגידו לי אני באמת אבין את זה .

בקיצור מה ששאלתי זה האם ניתן לבצע בדיקה ברמב"ם בצורה פרטית ולקבל את התוצאות באותו יום גם לפחות את האלייזה? (על הקומבו כבר ויתרתי) זה ממש חשוב לי כי אני כל הזמן צריך לנסוע לת"א בישביל לעשות בדיקה מהירה וזה ממש מתיש כבר כל הנסיעה הזאת בפחדים כאלה אני צריך להוריד את זה ממני

תודה מראש על כל
    (גם אם לא תיהיה תשובה אני אבין)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קומבו

ד``ר מרגלית לורבר
    15/09/2009

בדיקת קומבו נעשית תמיד בתשלום - התשובה בדרך כלל למחרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו