לא יודע מה קורה לי!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע מה קורה לי!!
    דין
    10/09/2009

ביצעתי כבר 4 בדיקות בשנה האחרונה
    וכל פעם קורה לי משהו שמכניס אותי לתסביך חדש .
    נראה לי שאני היפוכנדר
    בפעם האחרונה ההיתי באיזור השוק העירוני ועובד זר נכנס בי עם היד
    ישר הסתכלתי על היד שלי וראיתי פצע קטן שגירדתי כמה דקות לפני.י ממש נקודה אדומה שיצא ממנה טיפ טיפונת דם ונכנסתי לסרט חדש
    אני כבר לא יכול לחיות חים נורמלים..... מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע מה קורה לי!!

הוספת תגובה

• ספר לי על זה

אור
    11/09/2009

להרבה אנשים זה קורה אני אתן לך עצה שאני מקווה מאוד שתעזור לך החיים חזקים מהכל וחייבים להמשיך הלאה !!! גם אני במצבך ואפילו יותר גרוע אני אחרי כל שטות הולך לעשות בדיקת קומבו המצב הזה כבר דיי הרס אותי וגם הפסיכולוגית שלי הרימה ידיים

אבל אני מאמין שהדרך היחידה באמת להפסיק לחיות בחרדה זה באמת לדעת שאין ממה לפחד ולהוריד כל חשש רפואי ואז לעבוד על עצמך פסיכולוגית כדי לשמר את המצב הזה שבו החרדה היא חלק מסויים בחייך (כי לפעמים צריך שהיא תיהיה שם)אבל לא כל חייך !!!
    אני כותב זאת מנסיון שחוויתי על עצמי. עבורי זה עובד אני מקווה שזה גם יעבוד עבורך

אל תקשיב לכל אלה שאומרים לך איידספוביה שמאיידספוביה כי ברגע שיגמר הסיפור אם האיידס החרדה תקפוץ למשהו אחר בחייך הכי חשוב זה להבין שאנשים מונעים מפחד ופחד זה מה ששומר עליינו מלעשות שטויות ואם לא תוחל להתגבר על כך בעצמך לך לפסיכולוג טוב.

ולפי מה שתיארת ממה שאני שוחחתי אם רופאים וממה שאני יודע וממה שכתוב בפורום הזה בשאר התובות משריטות לא נדבקים. רק אם היה מגע דם עם דם או מגע מיני כלשהו לא מוגן וגם אז הסיכויי לא גדול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קומבו

דין
    11/09/2009

מה האמינות של הקומבו כ 3 שבטעות אחרי מגע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה לקבל עזרה פסיכולוגית

ד``ר מרגלית לורבר
    11/09/2009

אנשים רבים סובלים מחרדות, פעם מאיידס ופעם פחדים אחרים

ראוי שתקבל עזרה מפסיכולוג או פסיכיאטר על מנת לטפל בבעייתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו