הדבקה דרך חלב אם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקה דרך חלב אם
    דנה
    12/09/2009

הייתי אצל חשפנית ואני חושש שהעיין שלי השתפשפה אם הפטמה של החשפנית ואולי יצא לה חלב אם מהפטמה השאלה שלי היא העם יש סיכוי להדבק במקרא כזה אני שעתים אחרי האירוע אני רוצה לקבל טיפול מונע בבקשה תענו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקה דרך חלב אם

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

דנה
    12/09/2009

רציתי להוסיף שאני לא יודע איך נראה חלב אם ולשאלה נוספת :האם כאשר הייתי אם ג'ינס ותחתונים והיא הייתה אם תחתונים יכול לעבור נוזל נרתיק שופכה שלי בכמות מספקת להעברת הנגיף

תודה מראש אלי

בבקשה אם אפשר לקבל תשובה מורחבת שתענה לי על כל ספקות הודה לך מאוד מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים על השאלה

דנה
    14/09/2009

אולי זהנשמע שאני אם אידספביה אבל אני לא מומחה למחלה אני לא מכיר טוב את דרכי ההדבקו דוקטור אני יודע לך מאוד אם תתני לי תשובה בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקה מחלב אם

ד``ר מרגלית לורבר
    14/09/2009

לאשה יש חלב רק אם היא אחרי לידה ומניקה - האם זה המצב?

האם יצא חלב או אולי ????

הסיכוי שהיא תהיה נשאית HIV, לאחר לידה, עם חלב בשד ושזה פגע בעין שלך - אפסי !!!!
    אין שום התויה, לפיכך, לטיפול מונע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה באמת אחרונה וחשובה

דנה
    14/09/2009

ונגיד שהמצב זה קרא אז איזה כמות של חלב צרכה להיות כדי להעביר את הנגיף ולגבי השאלה האם ראיתי חלב אני לא יודע הגוף שלה היה לך אולי מהזעה בגלל זה חששתי שזה חלב אם אבל אני לא יודע לזהות חלב ובאמת סליחה על הנדנוד פשוט אני אחרי בדיקה שלילית של איידס ואני לא רוצה להיות עוד חודשיים בלחץ כמו חודשים האחרונים שהיו לי
    תודה רבה מראש וסליחה על שאלות הרבות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו