מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת איידסמיטל12/09/2009
ברצוני בפעם הראשונה לבצע בדיקת איידס. חשבתי לבצעה בקופת חולים, אך שמתי לב שמשום מה רוב האנשים מעדיפים שהבדיקה תהיה דיסקרטית... מדוע..? האם יש השלכות כלשהן אם הבדיקה נעשית בקופת חולים ואינה דיסקרטית, כלומר מצוין בתיק הרפואי שהיא בוצעה..? מהם ההשלכות..? האם באמת כדאי שהבדיקה תהיה דיסקרטית..?
תודה רבה על העזרה
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן יש כמה דברים שאת צריכה לדעת
אור12/09/2009כאשר נבדקים בבי"ח או בקופ"ח ישנו תיוק של הבדיקה ואת תיהיה חייבת למסור את ת.ז שלך ואת פרטייך ואם חס וחלילה הנורא מכל קורה חוץ מההשלכות הרפואיות יהיו לכך גם השלכות מבחינת המשך החיים כי לא תוכלי להסתיר זאת מכיוון שזה כבר רשום לדוגמא:
חברות ביטוח שלא ירצו לבטח אותך מכיוון שהם כבר ידעו על הוצאה עתידית שהיא הקוקטייל שזאת תרופה מאוד יקרה (בגלל זה היא בסל התרופות). הוצאת ויזה לארה"ב תיהיה כרוחה בהרבה בעיות. ישנם מקומות עבודה שדורשים ממך לחתום על ויתור על סודיות רפואית כתנאי להעסקתך.
לכן לפני שאת ניגשת לבצע בדיקה תחשבי טוב היכן לעשות אותה ? מה מידת החשש שלך ?
ותגיעי למסקנה לבדך ואל תיכנסי ללחץ אבל חשוב להבין את הדברים האלו ולדעת שבכל מקרה כדאי וצריך לעשות בדיקה בשביל עצמך והשקט הנפשי שלך גם בי"ח שבהם צריך להציג תעודה מזהה אבל הבדיקה היא עדיין דסקרטית מאוד רק את תדעי את התשובה יש אנשים שפשוט לא סומכים על זה כל אחד ודיעותיו
הרבה בריאות ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואו אור המון תודה על התשובה המפורטת
מיטל13/09/2009אולי ביכולתך להמליץ על מקום שניתן לבצע בו בדיקה בביטחון ובדיסקרטיות? לחילופין אם אחליט בסופו של דבר לבצע בקופת חולים, האם עליי לקחת הפניה מרופא משפחה..? אני פשוט ממש לא מכירה את התהליכים.. לגבי מידת הסיכון.. ובכן, בגדול אין לי סיבה יותר מדי גדולה להיות מודאגת.. ובכל זאת.. אני עושה זאת למען השקט הנפשי שלי אני מניחה וגם לבקשת בן זוגי הטרי .. עכשו שאני מתחילה להתעסק עם זה.. כל העניין מתחיל להלחיץ אותי משום מה...
תודה רבה רבה על העזרה וההשקעה
שנה טובה וכמובן המון בריאות ואושר!
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה להילחץ
אור13/09/2009לא צריך שום הפנייה מרופא ההחלטה לעשות בדיקה היא שלך וזהו אני ממליץ על המרפאה של הוועד למלחמה באיידס שם הבדיקות הם אנונימיות ככל הידוע לי תיבדקי באתר שלהם בכל מקרה. ( והן החינמיות חוץ מהקומבו שעולה קצת יותר ככל הידוע לי) יש גם כל מיני מרפאות בת"א כמו מרפאת לוינסקי וכו' במרפאות האלו קיימת דיסקרטיות אבל תאלצי לחכות בתור וליפגוש עוד אנשים
אם את גם לא רוצה בזה יש את המרפאות הפרטיות שם בדיקה עולה בן 300 ל500 שקל אבל יש בזה את הפלוסים את מגיעה לבד לא פוגשת אף אחד רואה רק את הרופא לא חייבת לתת את הת.ז שלך לאף אחד ולא חייב וגם לא את שמך (אנונימיות מוחלטת) אני לא יכול להמליץ לך על מרפאה ספציפית כי אני לא רוצה לעשות פרסומות אבל בת"א ישנן שתי מרפאות פרטיות בלבד תקלידי "בדיקת איידס" בגוגל הלינק הראשון שתקבלי הוא מצויין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם את עושה זאת רק לבקשת בן הזוג
אור13/09/2009אז כנראה שממש אין לך מה להיות לחוצה וחבל על הכסף לכי לקופ"ח או בי"ח קרוב וזהו
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אור+שאלה על קומבו
ירדן13/09/2009הי אור זה אני זה שקרא לעצמו אור מקודם, הנה שיניתי את השם שוב כדי שתוכל לקרוא לעצמך אור..
תקשיב חמוד, דבר ראשון תודה רבה שאתה עונה פה לכולם מהר, הדוקטוריות פה לא עונות על הרבה שאלות וזה נורא,
ראיתי שאתה גם מברר על קומבו פרטים, להזכיר לך מההודעה הקודמת שהיה לי קטע לפני 3 שבועות ויותר עם מישהו שכלל אוננות ונשיקה צרפתית, אני פחדתי שבזמן שהוא גמר איכשהו זרע שלו חדר לי לגוף, כי אני לא לא זוכר איפה היד שלי נגעה אחרי שנגעתי בו שהוא גמר {כל אחד אונן לשני, הוא גמר לפני, ניקה את עצמו עם היד השניה והמשיך לי עם יד הראשונה שלי}, נתקפתי חרדה איומה כמה ימים אחרי, בכיתי, רעדתי, היה גם מכת עקיצות פרעושים וחשבתי שזו פריחה מאיידס ופשוט הייתי זומבי מהלך , ירדתי2 קילו בשבוע וחצי כי לא אכלתי כלום כמעט, נכנסתי לאתר של ג'וני על איידס והטיפש הזה פשוט רשם שטויות בכמויות ואיומים מפה ועד להודעה חדשה שאין להם נעל וחצי עם מידע על בדיקות ואיידס.
אחרי 16 ימים עשיתי בדיקת קומבו, היא יצאה שלילית, אבל החוסר מוחלטות בתשובה לגביה מטריף אותי, לא אכפת לי לעשות אליזה אבל לפחות שיאשרו לי שקומבו אמינה כמוה, כי פה בפורום לפני הרבה זמן אמרו שהיא אמינה אחרי שבועיים כמו אליזה ושהשיקולים לעשות אליזה הם לא בריאותיים אלה אישית של משרד הבריאות! איך יתכן שהתשובה השתנתה?? ועוד אחרי כמה שנים שהקומבו השתכללה?
כנראה שהעונש שלי הוא להתייסר עד האליזה ולקוות שיהיה טוב,
כי גם יש לי אפטות בפה פה ושם, אבל כנראה שזה בגלל הירידה הדארסטית במשקל ואכילה מופרזת של חמוצים.
תרגיש טוב אור, וכל אחד פה, אני יודע מה אתם עוברים, תזכרו שהכל לטובה וחייבים להאמין בזה, אל תאמינו למה שאומרים לכם על תסמינים ואיידס - כדי לדעת את כל אלה תתקשרו למומחים ותדברו בטלפון!
רק בריאות ונחת לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה לכולכם ולאור על היענותכם
מיטל14/09/2009המהירה והאכפתיות וההשקעה שיש בה. הלוואי ויכולתי גם לעזור.., אך איני מבינה ויודעת הרבה.., ועזרתכם מאוד מאוד חיונית ומרגיעה...! תודה לך אור בפרט..! אני מקווה שהכל יהיה בסדר לכולנו והכל זה חרדות שווא... מה שכן ירדן.., אני משוכנעת שלא ניתן להרגיש בתסמינים של המחלה כעבור ימים ספורים כפי שתארת.., לכן כל תופעות הלוואי שלך הן תוצאה של חרדה בלבד..! וגם ממה שתארת נראה לי שסיכויי ההדבקות אינם גבוהים כלל.., כך שאל דאגה.., אל תלחיץ את עצמך הכל בסדר.. אתה בריא
תעשה את הבדיקה לשקט הנפשי שלך בזמן המתאים לכך.
נב
שאלה הכי לא קשורה בעולם אבל... לא שנראה לי הגיוני אך אם אני עושה את הבדיקה חולה בשפעת אז זה לא יכול להשפיע על התוצאות נכון..?
וכמה זמן לוקח עד לקבלת התשובות אם מבצעים בדיקה בבית חולים וממי מקבלים אותם..?
המון תודה..! המון בריאות ושנה מצוינת נינוחה ושמחה..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות בקופ"ח ודיסטקרטיות
ד``ר מרגלית לורבר14/09/2009לשואלת הראשונה - אני רואה שכבר קיבלת המון עצות ממנוסים ממך , כך שאת יכולה לבחור היכן להיבדק וכמה לשלם.
בכל מקרה - התוצאות נשארות דיסקרטיות ונמסרות לחולה בלבד !!! הן אינן מוקלדות במחשב של הרופא בקופה.
כל השאר - לשיקול דעתך בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מיטל14/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)