מגע שם נוזל נרתיק/דם עם בסיס האיבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגע שם נוזל נרתיק/דם עם בסיס האיבר
    אלון
    13/09/2009

שלום,

היו לי שני אקטים עם נערת ליווי, רגיל ואנאלי, כאשר לפני כל אחד מהם היא ביצעה בי מין אוראלי.
    כל יחסי המין, מההתחלה ועד הסוף (כולל האוראלי) היו עם קונדום, שלא נקרע - בדקתי זאת לאחר האקטים.
    כמו כן, לא ירדתי לה או משהו.

מה שכן, לקראת סיום האקט הרגיל, הבחנתי שיש מעט דם על הקונדום, כנראה שריטה פנימית או סימני מחזור, אבל אני מדגיש שהקונדום נשאר שלם לחלוטין.
    יחד עם זאת, הקונדום, למרות שגולגל למלא אורכו, לא הגיע עד בסיס האיבר, וחלק קטן מבסיס האיבר נותר חשוף, ובא במגע לזמן קצר (כאמור, זה היה לקראת סוף האקט) עם טיפת דם אחת, שכעבור דקה או שתיים נשטפה.

אני מקפיד מאוד על מין מוגן וכל שימוש בקונדום, שהבנתי שמספק הגנה. מקריאה גם הבנתי שהסיכון העיקרי להידבקות הוא דרך פתח השופכה והכיפה שמסביבו, שכאמור לא באו במגע עם שום נוזל שלה.

האם יש סיכוי להדבקה במקרה כאמור (בעיקר עניין טפית הדם שבאה במגע עם בסיס האיבר החשוף) והאם מקרה זה מצריך בדיקה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רציתי להוסיף...

אלון
    13/09/2009

שבמקום המגע עם הדם לא היה פצע כלשהו, העור היה שלם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין הדבקה דרך העור

ד``ר מרגלית לורבר
    14/09/2009

ומכאן שעל פי התיאור שלך - אין לך כל סיבה לחשש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו