קונדום נשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדום נשר
    דניאל
    17/09/2009

לפני כחודש ומחצה קיימתי יחסי מין מוגנים. בתום האקט המיני התברר שהקונדום נשאר בנרתיק והבחור הוציאו באמצעות אצבעותיו ואין לי אפשרות לדעת אם נשפחה כמות זרע או כלל לא.
    בשבועיים האחרונים סבלתי משפעת, חום לא גבוהה, דלקת בבלוטת תריס (טופלה באספרין) ושיעול טורדני מלווה מידי פעם בליחה קלה.
    איני יודעת בוודאות אם הבחור נשא
    חשובה לי לקבל דעתך בנדון היות וישי עוד לפחות כחודש ימים עד ביצוע בדיקה.
    ובמיוחד אם השפעת/דלקת מהווה תסמין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדום נשר

הוספת תגובה

• יש בדיקה שאינה מצריכה המתנה של חודש

יעל
    19/09/2009

נראה לי נקראת קומבו- תתקשרי למרפאה של מחלות מים התחנ ההמרכזית ושאלי אם הם עושים אותה עם לא אפשר פרטי - אם את בקשר כלשהו עם הבחור תספרי לו שאת דואגת ושהוא ילך להיבדק

אבל הסיכויים קטנים מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורן תודה, אבל..............

דניאל
    20/09/2009

מעדיפה את תשובת המומחים כאן באתר
    שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת נוספת לא תזיק

ד"ר שטנגלר
    20/09/2009

הסיכוי שהוא נשא ממש ממש נמוך משהו כמו 1- ל 1000

יכול להיות שכלל לא נגע זרע כמו שאמרת,ואולי הוא הוציא אותו שהכל היה בפנים

עבר כמעט חודש וחצי, את יכולה לעשות בדיקת אליזה עוד שבועיים..אם אין לך סבלנות לחכות, את יכולה לעשות קומבו שהיא
    חלבונים ויראלים +נוגדנים- והסיכוי שתיהיה אמינה גבוהה לחלוטין, אף על פי שמשרד החינוך נותן הוראות אחרי 8 שבועות, הנוגדנים מתפתחים אחרי 6 שבועות ברוב המכריע של המקרים,

מה שתארת יכול להיות שפעת רגילה לחלוטין, הרבה ממי שאני מכיר בתקופה זו חולים בשפעת,
    אז המלצתי לך בכלליות היא :
    1. להרגע- הסיכוי שנדבקת ממש נמוך
    2. לעשות קומבו בזמן הקרוב ואליזה עוד יותר משבועיים שימלאו חודשיים ומעלה לארוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה שתיבדקי

ד``ר מרגלית לורבר
    22/09/2009

את יכולה לעשות בדיקת קומבו (בתשלום) - הבדיקה אמינה לאחר 3 שבועות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו