מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דוקטור מרגלית שאלהד"ר שטנגלר22/09/2009
עשיתי בדיקת קומבו אחרי מגע חשוד {הוא כלל אוננות ונשיקה צרפתית בלבד אך עדיין חרד}
הבדיקה נעשתה 16 יום אחרי המגע והיתה שלילית, אינני מבין למה הוראותייך שונות ואומרות לעשות אחרי 3 שבועות ואילו הוועד ורופאים רבים אחרים אומרים שהאמינות גבוהה יותר בין שבועיים לשלושה, מה הערך של הבדיקה שעשיתי???
בכל אפן- עברו היום כבר יותר מ-5 שבועות, האם לדעתך יש טעם לעשות בדיקת אליזה בשבוע ה-6 ?כי שמעתי שמעשית בשבוע השישי הנוגדנים מתפתחים כבר אצל 99 אחוזים מאלה שנדבקו,
כלומר אני אגש בטוח גם אחרי 8 שבועות אך אני חושב שאם 6 שבועות יכול להרגיע לחלוטין אז למה לא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אלייזה
ד``ר מרגלית לורבר22/09/2009אמינות בדיקת האלייזה היא 99% אחרי 8 שבועות - אם כבר חיכית 5 שבועות רצוי שתמתין עד שיעברו 8 שבועות - בדיקת אחרי 6 שבועות מיותרת לחלוטין ולא אמינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובקשר לקומבו?
ד"ר שטנגלר22/09/2009האם הבדיקה שביצעתי נותנת אמינות גבוהה כמו שהרופא למחלות זיהומיות אמר לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובקשר לקומבו?
ד"ר שטנגלר22/09/2009האם הבדיקה שביצעתי נותנת אמינות גבוהה כמו שהרופא למחלות זיהומיות אמר לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב שתראי
ד"ר שטנגלר22/09/2009מנהל מחלקה למחלות זיהומיות-בכיר עונה על שאלה דומה:
H. Hunter Handsfield, M.D.
The time frame of 3 months until completely reliable testing is standard advice. But it is hyper-conservative. The modern HIV antibody tests almost always are positive within 6 weeks. And as I said above, the combination of negative antibody and negative P24 antigen at 16 days is highly reliable.
שתי התשובות שלך {אני חושב} היו שונות מתשובותיו
אני חושב שהגיע הזמן בישראל לעשות אימות נתונים, אנשים משתגעים שכל אחד נותן תשובות שונות, וממש לא נראה לי שהוא מסלף בדבריו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)