דוקטור מרגלית שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוקטור מרגלית שאלה
    ד"ר שטנגלר
    22/09/2009

עשיתי בדיקת קומבו אחרי מגע חשוד {הוא כלל אוננות ונשיקה צרפתית בלבד אך עדיין חרד}
    הבדיקה נעשתה 16 יום אחרי המגע והיתה שלילית, אינני מבין למה הוראותייך שונות ואומרות לעשות אחרי 3 שבועות ואילו הוועד ורופאים רבים אחרים אומרים שהאמינות גבוהה יותר בין שבועיים לשלושה, מה הערך של הבדיקה שעשיתי???

בכל אפן- עברו היום כבר יותר מ-5 שבועות, האם לדעתך יש טעם לעשות בדיקת אליזה בשבוע ה-6 ?כי שמעתי שמעשית בשבוע השישי הנוגדנים מתפתחים כבר אצל 99 אחוזים מאלה שנדבקו,
    כלומר אני אגש בטוח גם אחרי 8 שבועות אך אני חושב שאם 6 שבועות יכול להרגיע לחלוטין אז למה לא...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דוקטור מרגלית שאלה

הוספת תגובה

• בדיקת אלייזה

ד``ר מרגלית לורבר
    22/09/2009

אמינות בדיקת האלייזה היא 99% אחרי 8 שבועות - אם כבר חיכית 5 שבועות רצוי שתמתין עד שיעברו 8 שבועות - בדיקת אחרי 6 שבועות מיותרת לחלוטין ולא אמינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובקשר לקומבו?

ד"ר שטנגלר
    22/09/2009

האם הבדיקה שביצעתי נותנת אמינות גבוהה כמו שהרופא למחלות זיהומיות אמר לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובקשר לקומבו?

ד"ר שטנגלר
    22/09/2009

האם הבדיקה שביצעתי נותנת אמינות גבוהה כמו שהרופא למחלות זיהומיות אמר לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב שתראי

ד"ר שטנגלר
    22/09/2009

מנהל מחלקה למחלות זיהומיות-בכיר עונה על שאלה דומה:

H. Hunter Handsfield, M.D.

The time frame of 3 months until completely reliable testing is standard advice. But it is hyper-conservative. The modern HIV antibody tests almost always are positive within 6 weeks. And as I said above, the combination of negative antibody and negative P24 antigen at 16 days is highly reliable.

שתי התשובות שלך {אני חושב} היו שונות מתשובותיו
    אני חושב שהגיע הזמן בישראל לעשות אימות נתונים, אנשים משתגעים שכל אחד נותן תשובות שונות, וממש לא נראה לי שהוא מסלף בדבריו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו