מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מגעיםמיניים לא צוגנים ופוביה מאיידסאנונימית ע27/09/2009
אני לפני שנה קיימתי מגע מיני אוראלי לא מוגן זה היה המגע המיני הראשון שלי בגיל 22 ולפי מה שזכור לי לא היה דימום והשפיכה הייתה מחוץ לפה שלי בדיוק שהוא גמר והזרע קצת נגע לי בפנים שאלתי אותו אם הוא בריא והוא אמר לי שכן שאלתי אותו עוד פעם והוא התעצבן ואמר לי שהוא בסדר לאחר חודשיים הופיע לי חוםשל 38 מעלות בערך וחלף אחרי יום הלכתי לרופאה והיא אמרה שזה כאב גרון והביאה לי טבליות מציצה לפני לושה שבועות קיימתי יחסים עם חדירה חלקית לא מוגנים עם מישהו שאני מכירה כבר הרבה זמן והוא אמר לי שהוא בריא ושאלתי אותו גם שוב פעם והוא אמר שאין מה לדאוג ושהוא עם בחורות הוא משתמש בקונדום אבל בגלל שאני בתולה הוא לא חושש שזה יהיה ללא קונדום הוא ניסה לחדור אליי מקדימה וכאב לי הוא ניסה גם מאחורה וכאב לי היינו בחוץ שזה קרה בגינה שבבית שלו לא היה דימום ואז הפסקנו אמרתי לו שאני לא רוצה ושזה כואב אחי שבוע מהמגע היה לי כאב גרון עשיתי משטח הרופאה אמרה שאין לי כלום ושלשום הייתי בסליחות בלילה והיה קר והתקררתי טיפה כאב גרון קל זה תסמינים למשהו?או שזה העונת מעבר?זה היו שני המגעים הלא מוגנים שהיו לי האם יש סיכוי גדול שנדבקתי?אני פוחדת לעשות בדיקה אני כל היום חושבת על זה אני ממש בחרדה ובפוביה שאלתי אותם מיליון פעם אם הם בריאים ואני לא יודעת עם האקטים שעשיתי איתם הם מסוכנים כי אני לא זוכרת שהיה דימום וביחסים הלא מוגנים וגינאליים-אוראליים הוא לא חדר ממש אלא טיפה וגם זה בקושי כי עצרתי אותו בגלל הכאב ולא זכור לי שהייתה שפיכה של הזרע שלו כלומר הוא לא גמר לפי מה שידוע לי.ויצאו לי גם פצעים על הבטן ואחד בחזה חומים כאלה הרופאה אמרה לי שזה יובש ושזה לא חמור ולמרוח שמן וללכת לרופא עורץהאם אני בסרטים????מחכה לתשובה בדחיפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
אנונימית ע27/09/2009שכחתי לציין שאני בתולה עדיין ומאוד בהלם ופוחדת מכל המחלות הללו ומתנחמת בזה שלא התחלתי עם זה בגיל צעיר ההתנסות הראשונה כמו שרשמתי לך הייתה בגיל 22 לפני שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)