האם יש טעם בבדיקה כלשהיא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש טעם בבדיקה כלשהיא
    DUDI
    29/09/2009

אני כיום 5 שבועות למגע כאשר היתקשרתי לכמה רופאים ושאלתי אם יש טעם להיבדק ישנם הרבה שאמרו שכן שבשלב זה בדיקת אלייזה אמורה להיות אמינה רק אחד המליץ על בדיקת קומבו ואמר שהיא תחסה הכל ודווקא רופאים שבאים מתחום המחלות הזיהומיות
    רציתי לשמוע את דעתכן?
    ורציתי לדעת מה באמת אומרת הספרות הרפואית עזבי טווחי ביטחון של משרד הבריאות מתי בעצם בדיקות נהיות חיוביות במקרה של הדבקה ?
    אני מבקש תשובה כנה ואם אפשר לפרט כדי שיהיה לי כמה שיותר מידע
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש טעם בבדיקה כלשהיא

הוספת תגובה

• בדיקת אייליזה

דוד
    10/09/2011

אני כיום 7 שבועות מהמגע ביצעתי בדיקת איילזה והיא יצאה שלילית העם אני יכול להיות רגוע העם הבדיקה אמינה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמינות הבדיקה

ד``ר מרגלית לורבר
    29/09/2009

לאחר חמישה שבועות אין מספיק בטחון בבדיקת אלייזה ולכן בשלב זה יש שתי אפשרויות:
    1. להמתין עד שיעברו 8 שבועות
    2. לבצע בדיקת קומבו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי ולגבי הכתוב בספרות הרפואית ?

אור
    29/09/2009

במרפאת STD טוען הרופא שיש משמעות לא קטנה לבדיקת אלייזה הנעשת לאחר כחודש וכי בהרבה מדינות מערביות ב 6 שבועות כבר משחררים אנשים אם תשובה שלילית בביטחון מלא מה הסיבה שכאן בארץ לא הולכים בדרך זאת ?
    דרך אגב כדי לאמת את תשובתו שאלתי בפורום של אתר מד הלפ רופא וקיבלתי תשובה זהה לחלוטין כלומר שכנראה יש כאן בארץ לקיחת טווח יתר של ביטחון שזה דבר מצויין לכל הדעות
    ולכן אני ממש מעוניין בתשובה של מה אומרת הספרות כי המקורות שלי מוגבלים והסיפריה אצלי במכללה לא מחזיקה ספרות רפואית ממש טובה או עדכנית ובגוגל הדבר נגמר גם באיזשהו שלב
    בבקשה טענו לי על זה, זה לא שאתן עכשיו תחזרו ללימודים פשוט ממה שאתן זוכרות מה כתוב שם לגביי הבדיקה הזאת ?

תודה מראש
    מתנצל על הנידנוד כבר כתבתי כמה פעמים
    וחג שמח שנה טובה
    גמר חתימה טובה
    מזל שיש את הפורום הזה ושיש למי לפנות
    מזל גדול שיש אותכן כאן אתן ממש על הכפאק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו