מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופההההההחופית30/09/2009
הייתי אצל הספרית, היא חפפה לי את הראש והראתה לי שנחתכה עמוק מאוד באצבעה וירד לה המון דם. זה קרה לה בשעה 12 בצהריים בערך.
אני הייתי אצלה ב5.
לאחר כן היא ניגשה לספר אותה והתחילה לגזור את שערי במספריים חדות, שאלתי אותה ממה היא נחתכה והיא אמרה שממספריים אלו...
ישר נתקפתי פחד והיסטריה כאשר היא דקרה או שרטה אותי קלות במצח על פצעון עם חוד המספרים החדות (אני מניחה שהיא שתפה אותן לאחר הפציעה אך בכל אופן מודאגת..), לפתע החל לה דימום חוזר באצבע וירד לה די הרבה דם...
היא המשיכה לספר אותי.
אני מאוד מאוד מפחדת שאולי דם שנזל לה מהאצבע חדר חלילה לגופי דרך ריקמה עדינה כמו העין בעת החפיפה ובעת התספורת וכאשר נדקרתי גם מהמספרים.
אני מאוד מאוד מוטרדת ולא יודעת מה לעשות עם עצמי... מקווה שאין סיכוי להידבקות
לאחר התספורת לא ראיתי על המספרים דם...
היא גם שפשפה לי את הקרקפת עם האצבע המדממת... והיא גם שיפשפה לי את האצבע עם הדם בשיער והשיער אחר כך נכנס לי לעיניים
האם הדם שהייה מרוח על המספרים ונשטף כבר לא מדבק לאחר 5 שעות?
האם ישנו סיכוי חלק מהדם הרב שנזל לה חדר אלי איך שהוא?!
האם יש סיבה לדאגה?
סליחה מראש על ההודעה הארוכה... מצפה לתשובה בקוצר רוח....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הלחץ הזה?
דין01/10/2009כאילו עכשיו הכריזו על הספרית שהיא נשאית אין כמעט סיכויי שהיא נשאית
וגם אם כן אחרי 5 שעות הדם התחמצן הוא לא יכול לעמוד באוויר גם 5 דקות
"שתפה לי את הראש עם דם על היידים" זה נראה לי מופרך, היא ספרית ולא מנתחת באבו כביר
אם היה לה דם על הידים הוא נשטף תוך כדאי החפיפה
וגם אם היה לה כמות של דם הסיכוי שהוא יחדו אלייך קלוש
אנשים מה קורה איתכם פה באתרררררררררר תירגעו!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)