חשש לאיידס תעזרו בבקשה זה חשוב לי!.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לאיידס תעזרו בבקשה זה חשוב לי!.
    חסוי
    07/10/2009

[אני מאודד מודאג.]

אני חייל משרת בחיל האוויר . ניצלתי יום אחד ללכת לזונה פרטית בת 30 בתשלום של 200 ש"ח, החדר היה דיי חשוך ולא הסתכלתי הרבה על הקונדום . הבחורה ירדה לי עם גומי אחר כך קיימתי איתה יחסים טרם גמירה היא הורידה לי אחר כך את הקונדום ושמה לי קרם כחול כזה ואחרי כך שמה לי קונדום חדש ואחר כך היא עוד פעם ירדה לי וסיימתי לקיים איתה יחסים אינטימיים[חדירה] ולא נקרע הקונדום , למרות שלא הסתכלתי על זה המון . והשתמשתי בקונקום דורקס לא זול. יש מצב להדבקה ?. החדירה הייתה עד לבסיס והנוזלים שעל הקונדום יכלו איכשהו אולי לעבור לפין . אחרי שהיא הורידה לי את הקונדום היא נגבה לי את האיבר כמה פעמים וגם את הכיפה. לא מבין בזה ואני מאוד מודאג. ויש מצב היא עשתה לי משהו בכוונה ?. הלכתי אלייה לבד ואני חייל בן 19 והייתי בתול לפני .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין מקום לדאגה

ד``ר מרגלית לורבר
    08/10/2009

על פי סיפורך היה שימוש מלא בקונדום - אין מקום לדאגה, אין סכנת מגע בין ההפרשות לאיזור הכיפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• +

חסוי
    08/10/2009

שכחתי להוסיף שגם לפני שקיימתי איתה יחסים והיינו עירומים האיבר מין שלי יצר קשר עם איברה ללא חדירה ואני גם לא נימול. מסוכן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו