מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש אפשרות להדבק כתוצאה מחיכוךללא שם09/10/2009
האם יש אפשרות להדבק כתוצאה מחיכוך אברי המין ללא שום חדירה ?
מה לגבי מצב בו שיער הערווה גולח לפני ?
האם יש סיבה ללכת להבדק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מצב להידבק
ד``ר מרגלית לורבר09/10/2009אם היה רק חיכוך אין כל מצב להדבקה - אין צורך להיבדק באם מדובר אך ורק באירוע זה
אם היו יחסי מין לא מוגנים - שווה להיבדק ולדעת את מצבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני זקוק להרגעה
ללא שם10/10/2009תודה על התגובה המהירה אבל אני מרגיש שאני עדיין בלחץ.
עשיתי מסא'ז אירוטי בתאילנד שהיה ללא חדירה (גם לא אוראלית)
הוא כללל חיכוך באברי המין (שניהם עברו גילוח)
ונגיעות הדדיות בידים באברי המין (אוננות)
רציתי לדעת האם יש סיכוי להדבקות במחלה ? האם לגשת לבדיקה ?
העניין הוא , שגם אם הייתי שם קונדום הייתי חושש באותה הצורה בעיקר בגלל ההשתפשפות שלה על האשכים (בגלל הגילוח)
אבל זה לדעתי גם בגלל שנגעלתי מהסיטואציה והתאכזבתי מעצמי שהלכתי למקום כזה
אשמל לקבל תשובה מפורטת (ואני מקווה שמרגיעה) אני לא מפסיק לחשוב על זה בטיול...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה... (מצטער על ההטרדות..)
ללא שןם11/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)