בבקשה עזרה ד"ר מרגלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה ד"ר מרגלית
    נועם
    09/10/2009

היה לי מקרה לפני 7 שבועות, קצת ארוך לספר אז כדי שיהיה קל לענות אתמצת לשאלות את החששות שלי מאותו מגע

המגע היה עם מישהו בן 24 כלל נשיקה צרפתית ואוננות אחד לשני
    1. אם לפני שהוא התחיל לאונן לי הוא נגע ממש טיפה בנוזל מקדים, בצורה כה מועטה שלא הרגשתי את זה שהוא אונן לי, יכולה להיות הדבקה? אני בטוח שלא היה נגיעה בפי השופכה מאחר שידו הורגשה כיבשה והחור היה רחוק ממקום הנגיעות.
    2.אם אני אוננתי לו והיה לו נוזל מקדים ממש קצת על האיבר {הוא גמר אחרי 40 שניות ככה שאני לא יודע אם אפילו הספיק לצאת נוזל מקדים} והיד שלי הייתה קצת כואבת מאבנים שנגעו בה באדמה אך לא היה פצע מדמם- אפשר להדבק כך?
    3.אם אחרי שסיימתי לאונן לו, ועזבתי את היד מספר שניות לפני שהוא גמר, ולאחר 30 שניות גירדתי באף מעט, כלומר, אם היה בכלל נוזל מקדים על ידי גם את זה לא הרגשתי, אחרי 30 שניות של גירוד קל באף יש סיכון בכלל?

לא היו לי תסמינים מאד יחודיים או משהו, חוץ ממספר מועט של אפטות, שגם ככה יש לי נטייה להם וכנראה הופיעו בגלל שלא אכלתי הרבה זמן{ירדתי 2 קילו כי לא אכלתי כמעט שבוע} ובגלל סטרס נפשי שנקלעתי אליו.

לאחר 17 יום מהמגע ניגשתי לקומבו שיצא שלילי.
    לא היו לי סימנים אקוטיים כגון- חום,שילשולים,דלקת ריאות, שפעת.

אני רוצה לגשת לאליזה בקרוב דוקטור, אבל אני כל כך מפחד, שאולי האפטה אומרת משהו,
    למרות שאולי מבחינה הגיונית, עם כל הנתונים האלה אין סיבה ממשית לפחד?
    אז לעזור מעשית אי אפשר ממש,אני יודע, בדיקה יכולה להרגיעה לחלוטין, אבל אני כל כך בסטרס לפני הבדיקה הזאת, שאין לי חשק לכלום כמעט...
    אז אני מאד אשמח לשמוע עידוד בקשר לנתונים שציינתי כאן..
    המגע הזה היה המגע היחיד שהיה לי כל חיי, כולל פעם ראשונה נשיקה צרפתית בחיי, האם יש מצב למחלות אחרות שנדבקתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה ד"ר מרגלית

הוספת תגובה

• אני רק מקווה שהובן כהלכה

נועם
    09/10/2009

לא היה מין אוראלי ולא שום חדירה בנסיון יחיד זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת אלייזה

ד``ר מרגלית לורבר
    09/10/2009

מאחר והקומבו היה שלילי יש סיכוי קרוב למאה אחוז שגם האלייזה תצא שלילית (אחרי 8 שבועות)

נראה לי שאתה זקוק להרגעה, הסיכוי שנדבקת אפסי!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו