אנא ענו לי על השאלה , אני ממש בחרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא ענו לי על השאלה , אני ממש בחרדה
    אמיר
    11/10/2009

קיימתי יחסי מין לא מוגנים לפני חודש וחצי , בשבוע הראשון הייתה לי דלקת שלפוחית וגם פריחה על סוליית הרגליים ופצעים על איבר המין, ואחריה היה לי כאב בטן וחום באיזור הבטן וכאב ראש , ואחרי 6 שבועות היה כאב גרון שנמשך מעל ל 10 ימים מלווה בכאב רשא חלש שבא והולך , לציין שכאב הגרון בא בנפרד וכאב הבטן וכאב הראש באו בנפרד , האם יכול להיות שסימנים אלה קשורים לאיידס ?????
    בבקשה תגובה דחופה אני ממש בחרדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רשמתי כמה דברים מקווה שהכל חרדות

DUDI
    12/10/2009

כאבי ראש כאבי בטן הפרשות חום עייפות תשישות יכולים להיות קשורים להדבקה אבל הם יכולים להיות קשורים גם לעוד אלף מחלות ומצבי לחץ וחרדה אל תיקח את התסמינים האלה כהוכחה מוחלטת למצבך פשוט גש להיבדק האמן לי אני יודע שזה מלחיץ מאוד אבל תעשה חושבים קודם ותנסה לנתח את המצב האם שכבת אם מישהי/ו שאתה מכיר איך היא/הוא נראו לך אולי אתה יכול ליצור קשר איתה/ו ולישאול בכל מקרה על תיקח סיכון ולמען הסר ספק גש תיבדק לפי הרופאות כאן הבדיקה אמינה ב 99.9% ב 8 שבועות וב95% ב6 שבועות

אני מקווה שהכל רק חרדות ולהבא ק ו נ ד ו ם !

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גש לרופא המשפחה

ד``ר מרגלית לורבר
    13/10/2009

התופעות שתיארת יכולות להתאים לעוד מספר מחלות זיהומיות - גש לרופא שלך שיבדור את כל המחלות הרלבנטיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו