אלייזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלייזה
    דודו
    12/10/2009

כמה זה קריטי לעשות בוועד אליזה עכשיו אחרי 49 יום או עוד שבוע ביום ה 56
    דוד הלחוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלייזה

הוספת תגובה

• למען השקט הנפשי שלך

DUDI
    12/10/2009

תתקשר לוועד ותישאל אותם לגבי הזמן רק הם מכירים את הציוד בו הם משתמשים ולפי הוראות היצרן שלהערכה הם יוכלו להגיד לך אם זה כ"כ משנה אבל בכל מקרה כבר חיכית עד עכשיו תחכה עוד שבוע אחד אני יודע שזה קשה ומורט עצבים אבל בישביל השקט הנפשי שלך כדי שתוחל להיות הכי בטוח בתוצאה ולהמשיך בחייך בביטחון ושלא יהיו לך ספקות

אני מאחל לך שתיהיה לך בדיקה תקינה ושתצא שלילי
    רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למען השקט הנפשי שלך

DUDI
    12/10/2009

תתקשר לוועד ותישאל אותם לגבי הזמן רק הם מכירים את הציוד בו הם משתמשים ולפי הוראות היצרן שלהערכה הם יוכלו להגיד לך אם זה כ"כ משנה אבל בכל מקרה כבר חיכית עד עכשיו תחכה עוד שבוע אחד אני יודע שזה קשה ומורט עצבים אבל בישביל השקט הנפשי שלך כדי שתוחל להיות הכי בטוח בתוצאה ולהמשיך בחייך בביטחון ושלא יהיו לך ספקות

אני מאחל לך שתיהיה לך בדיקה תקינה ושתצא שלילי
    רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצוי לחכות 8 שבועות

ד``ר מרגלית לורבר
    13/10/2009

אם לעשות בדיקת אלייזה - אז עדיף להמתין למהימנות המירבית, דהיינו אחרי 8 שבועות ובלי קיצורי דרך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו