מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאנונימית14/10/2009
עשיתי בעבר בדיקת איידס ויצא שלילי אבל גילו שיש לי הרפס וגינאלי סוג 2 אמרו לי לעשות אחרי מס חודשים בדיקה נוספת לאיידס ואני פוחדת לעשות הבדיקה מלחיצה אותי. קיימתי יחסי מין עם מישהו שלא היה נזהר בעברו את זה גיליתי מאוחר יותר ממנו נידבקתי בהרפס. מאז הידבקותי בהרפס יש לי אפצס בבית שחי מפשעות וההרפס תוקף אותי המון פעמים . האם יש קשר בין שני הנגיפים שציינתי לאיידס???? האם בבדיקות דם רגילות של תסיות הדם כדוריות לבנות ואדומות אפשר לדעת אם אני חולה באיידס? עברתי לפני חודש בדיקת דם קפדנית לקבלת תרופה בשם ריקוטאן או שבדיקה לאיידס מגלים רק לבדיקה הזאת ספציפית ? סליחה אם הארכתי זה פשוט חשוב לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם ל HIV
ד``ר מרגלית לורבר15/10/2009בדיקת דם ל HIV לא נעשית באופן שגרתי ולא כלולה ב"בדיקות שגרה" הנעשות מעת לעת בקופ"ח.
למרות שכבר נבדקת בעבר ל HIV את עדיין לא רגועה - רק בדיקת אלייזה נוספת עשויה להרגיע אותך - גשי ותבדקי
באשר להרפס - מדובר במחלה ויראלית המועברת גם ביחסי מין. המחלה נוטה לחזור מספר פעמים במשך החיים - רצוי לטפל בה כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)