חושש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושש
    חושש
    16/10/2009

קיימתי יחסי מין עם בחורה. השתמשנו בקונדום. אך לא יודע למה .. יא לי תחושה שחלק מנוזל הזרע יצא מפתח הכניסה אליו, כלומר הוא לא נקרע..!!
    האם יש סיכוי להדבר המחלה בצורה הזאת..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושש

הוספת תגובה

• קונדום כמגן מאיידס

ד``ר מרגלית לורבר
    16/10/2009

אם השתמשת בקונדום אין כל חשש מהדבקה

אם היתה זליגה של נוזל הזרע והיה מגע בינו לבין אברי המין של בת זוגך - יש מקום לבדיקה - כמובן לאחר 8 שבועות אם מדובר באלייזה
    רצוי שגם אתה תיבדק, כמובן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך - עדיין לחוץ מאוד..!

חושש
    16/10/2009

תודה על התגובה.

אם היתה זליגה.. לא הרגתי או ראיתי שהיתה .. מדובר בהרגשה / מתרד שיש לי בלי סיבה מוכחת.
    ואם היתה זליגה.. היא מינורית.
    אני אחראי על עצמי, ומבצע בדיקות כל תקופה מסויימת.
    אך בת זוגתי ללילה שעבר.. לא חושבת על הדברים האלה לחלוטין.. הבחורה כמעט בת 30 ומעולם לא חשבה אפילו על לקחת גלולות למניעת הריון...(למרות שזה לא קשור למחלה כזאת או אחרת ) אני לא מכיר אותה מעבר למס' ימים בודדים.. וכמו כן אני החלטתי להפסיק את הקשר הזה .

ואם אני אחדד את שאלתי, האם קיים סיכוי להעברת מחלה לאו דווקה איידס, באופן הזה..?
    מעבר לסיכוי תאורתי.. האם היו דברים מעולם ...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקש להתיחס לעדכון שלי מלפני כמה ימ

חושש
    18/10/2009

בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו