מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה מאוד מאוד..מיכל16/10/2009
היי שמי נועה ורק רציתי לציין שאני בתולה ויש לי 3 שאלות שלא נותנות לי מנוח
1. לפני חודש וחצי יצאתי עם בחור והלכנו בחול בהים. כשחזרתי הביתה פתאום ראיתי שעל האצבע ברגי יש דימום טרי שיצא מאיזה מוקד שנראה כמו דקירה. מה הסיכוי שנדבקתי חלילה בהנחה שזה היה מזרק עם נגיף איידס (שמעתי שבים יש המון מזרקים )
2. לפני שנה יצאתי עם בחור שירד לי (אני לא ירדתי לו)...מה הסיכוי שנבדקתי?
3. הייתי במועדון לא מזמן וקיבלתי מעין כוויה (אני חושבת שזו הייתה סיגריה אם כי עדיין יש בי ספק שזה חלילה היה מזרק איידס, מה הסיכון להידבק?
בבקשה אשמח למענה מהיר כי אני חרדה כבר המון זמן וממש מפחדת להיבדק למרות שכבר הלכתי לרופא משפחה הוא נתן לי את הבדיקה. אני חוששת שלא אחזיק מעמד עם המתח הזה והדפיקות לב המואצות ואתעלף בזמן ההמתנה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
מיכל16/10/2009הבחור ירד לי כשהייתי ביום האחרון למחזור ולכן בקושי היה דימום וזה כמובן בא במגע עם המון המון רוק שלו. מרוב כמות הרוק הרבה המיטה נרטבה ואני גם חוששת שהיה לו פצע עם דימום ליד הפה אם כי פצע סגור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא מגיבים לי?
מיכל16/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי
ד''ר קרן אולשטיין-פופס17/10/2009קום כל, להידבק ממחט בחוף בישראל מהווה סיכון מזערי להדבקה.
גם הכויה שאת מתארת לא נשמעת לי מסוכנת.
לגבי מין אורלי - יש סיכון מסוים. הסיכון הוא קטן מאד - בערך אחד ל - 10000, אך קיים.
למען השקט הנפשי שלך - תיבדקי. כך תוכלי לישון בשקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)