חרדה מאוד מאוד..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מאוד מאוד..
    מיכל
    16/10/2009

היי שמי נועה ורק רציתי לציין שאני בתולה ויש לי 3 שאלות שלא נותנות לי מנוח
    1. לפני חודש וחצי יצאתי עם בחור והלכנו בחול בהים. כשחזרתי הביתה פתאום ראיתי שעל האצבע ברגי יש דימום טרי שיצא מאיזה מוקד שנראה כמו דקירה. מה הסיכוי שנדבקתי חלילה בהנחה שזה היה מזרק עם נגיף איידס (שמעתי שבים יש המון מזרקים )
    2. לפני שנה יצאתי עם בחור שירד לי (אני לא ירדתי לו)...מה הסיכוי שנבדקתי?
    3. הייתי במועדון לא מזמן וקיבלתי מעין כוויה (אני חושבת שזו הייתה סיגריה אם כי עדיין יש בי ספק שזה חלילה היה מזרק איידס, מה הסיכון להידבק?

בבקשה אשמח למענה מהיר כי אני חרדה כבר המון זמן וממש מפחדת להיבדק למרות שכבר הלכתי לרופא משפחה הוא נתן לי את הבדיקה. אני חוששת שלא אחזיק מעמד עם המתח הזה והדפיקות לב המואצות ואתעלף בזמן ההמתנה לתשובה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מאוד מאוד..

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

מיכל
    16/10/2009

הבחור ירד לי כשהייתי ביום האחרון למחזור ולכן בקושי היה דימום וזה כמובן בא במגע עם המון המון רוק שלו. מרוב כמות הרוק הרבה המיטה נרטבה ואני גם חוששת שהיה לו פצע עם דימום ליד הפה אם כי פצע סגור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא מגיבים לי?

מיכל
    16/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אוראלי

ד''ר קרן אולשטיין-פופס
    17/10/2009

קום כל, להידבק ממחט בחוף בישראל מהווה סיכון מזערי להדבקה.
    גם הכויה שאת מתארת לא נשמעת לי מסוכנת.
    לגבי מין אורלי - יש סיכון מסוים. הסיכון הוא קטן מאד - בערך אחד ל - 10000, אך קיים.
    למען השקט הנפשי שלך - תיבדקי. כך תוכלי לישון בשקט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו