אשמח לקבל תושבה מהירה ,חוששת מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבל תושבה מהירה ,חוששת מאוד
    פאפא
    16/10/2009

אדם שיש סיכוי גבוה שהוא נשא השפיך על חפץ מסוייםמספר שניות אח"כ נשרטתי ע"י אותו חפץ אינני יודעת אם חדר שפיך או לא אבל השריטה הייתה בפרק כף היד היכן שהעור מאוד דק והורידים בולטים כך שכל שריטה קטנה מלווה בדימום
    ירד לי מעט דם ונגבתי בחולצה של אותו אדם איניי יודעת מה היה על אותה החולצה אולי דם שלו? אולי שפיך
    אני מאוד חוששת ולא מצליחה להרגע
    מה הסיכוי שנדבקתי כי השריטה ממש קטנה אבל שוב כ"כ קרובה לורידים בפרק כף היד ובנוסף על החפץ שנדקרתי ממנו ככל הנראה היה שפיך שלא לדבר שאח"כ נגבתי בבד שהיה איתו במגע וגם בו כנראה היה שפיך שלא ברור לי אם התייבש כבר

מקרה שני:
    נדקרתי מצמיד שנמצא על גבי כף היד שלי שיש בו כל מיני בליטוות וחריטות אני מפחדת שאולי היה עליו דם או נוזל מדבק אחר וכשנשרטתי זה חדר לי ליד

הרי זה בדיוק כמו להדקר ממזרק.לא?

ואחרון: מצעים של אדם נשא..מה קורה אם ישנתי עליהם? אם הנחתי את הפנים על הכרית ברור לי שאי שאפר להדבק מרוק וכו' אבל מה אם יש עליהם זרע שלו או דם שלו ואז נשרטתי תוך כדי שאני שוכבת עליהם והנחתי את המקום השרוט על גבי המצעיםפ שאולי לחים עדיין מהזרע או הדם?

בבקשה ענו לי על כל השאלות כי אני מאוד לחוצה ואשמח לקבל פירוט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר קרן אולשטיין-פופס
    17/10/2009

הדבקה דרך חפץ אחר כמעט ולא קיימת.
    מדובר כאן על שריטה קטנה וחשיפה לנוזל שנגע בחפץ - לפי התאור שלך לא נראה לי שיש לך מה לדאוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי אני ממש מוטרדת מהענין

אנונימית
    17/10/2009

:-( :-(
    לא נרגעת לרגע
    בבקשה תענו :-(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו