אליזה וקומבו= אפשר סוף סוף להרגע?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אליזה וקומבו= אפשר סוף סוף להרגע?
    נועם
    18/10/2009

שלום ד"ר מרגלית...זה אני נועם מהפעם הקודמת...עשיתי בדיקת אליזה-אחרי 8 שבועות, היא יצאה שלילית!
    קראתי בכמה מקומות "לעשות גם אחרי 3 חודשים אולי", זה נשמע כמו בדיחה ממש גרועה בייחוד אחרי שאי אילו פעמים אמרו לי מהוועד למלחמה באיידס שלאחר 8 שבועות התשובה מהימנה לחלוטין ואלה הוראות משרד הבריאות.
    נגיד שאני טועה וזה קצת פחות מ-100 אחוז,
    אני מזכיר שעברתי קומבו אחרי 17 יום, שיצא שלילי, האם השילוב בין השתיים יכול סוף כל סוף להותיר אותי רגוע ושליו? שכן הסיכוי ששניהם יטעו בידיוני ממש בהתחשב שהמגע היחיד שהיה לי הוא אוננות ונשיקה צרפתית....ובנוסף לא היה לי מחלת חום עם שלשולים שקורים ב80 אחוז מהמקרים.

תודה לכל העונים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תבדוק את התאריכים

DUDI
    19/10/2009

הוראות משרד הביאות השתנו בנוגע לתקופת החלון רק בשנה שנתיים האחרונות כך שלא כל האתרים מעודכנים וכן אם קיבלת תשובה אפילו מרופא עדיין תלוי מהו תחום העיסוק של אותו רופא ישנם רופאים בחסד עליון אבל הם לא עוסקים ישירות בתחום האיידס ולכן הם אינם מעודכנים לגבי ההוראות החדשות ואומרים לך את מה שהם יודעים בעיקרון כלל הזהב אומר חודשיים דהיינו 56-60 יום + קומבו שלילי שציינת = אין איידס ב 99.999% תוסיף על זה את הסיכוי הלא גבוה במיוחד שלזוגתך/זוגך יש את הווירוס ותבין לבד שזהו כל שנותר הוא לשמור על עצמך יותר לפעם הבאה ולהשתמש בקונדום

רק בריאות
    (אני אמנם לא רופא אבל רציתי לענות לך כי כבר הייתי בסיטואציה הזאת ואני מבין את מצבך כל מה שכתבתי לך זה מתשובות שקיבלתי גם מהרופאות בפורום הזה וגם מתשובות בפורומים אחרים שעוסקים בנושא)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות HIV

ד``ר מרגלית לורבר
    20/10/2009

נועם יקר,
    בדיקת אלייזה אחרי 8 שבועות היא מהימנה לחלוטין ואין צורך להיבדק פעם נוספת.
    נראה לי שהמקורות בהם עדיין כתוב ומומלץ לחזור על הבדיקה אחרי 3 חודשים אינם מעודכנים לגבי דור הבדיקות הנעשות בארץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו