מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים?
    פאפא
    21/10/2009

היום במהלך עבודתי לחצתי ידיים לכל מיני אנשים קיבלתי ציוד ויצא שנגעתי ברבה באנשים
    בסוף היום הסתכלתי על היד שלי וראיתי שאחת מהאצבעות שלי מוכסה במשהו אדום נראה לי שדם
    מאז אני לא מצליחה לתפקד כי אני בטוחה שהדם הזה הגיע ממישהו אחר
    במהלך היום נגעתי בכוס ושתיתי ממנה שיפשפתי את העין ןאף נגעתי בפות בסוף היום הדם הזה כבר היה יבש אבל אני לא יודעת באיזו צורה הוא עבר אליי ככל הנראה במזל רטוב ונוזלי
    אני לא יודעת מה לעשות
    כמו כן בדיוק במקום שבו היה הדם יש לי שריטה היא לא מדממת אך עדיין שורפת אם נוגעים בה
    יכול להיות שנדבקתי? דרך השריטה שלי או דרך המגע של הדם עם איבריי השונים?

חשוב לי לציין שאני לא יודעת זאיזה מצב הוא עבר אליי אני מניחה שרטוב והתייבש על היד שלי מבלי ששמתי לה ומדובר בכמות די גדולה כזו שמכסה כמעט חצי אצבע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

• חשש להדבקה

ד''ר קרן אולשטיין-פופס
    21/10/2009

לפי התאור שלך - נשמע לי שהסיכון אפסי. הסיכון במגע של דם עם שריטה הוא ממש אפסי.
    אם בכל זאת את מאד חוששת - תיגשי לרופא שיראה בעצמו את השריטה ויתרשם מכמות הדם שהיתה לך על האצבע.
    שוב, הרושם שלי שאין כאן כל מקום לדאגה, אבל לפעמים קשה להיות בטוחים במאה אחוז דרך המחשב ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו