מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מגבת ואיידספאפא22/10/2009
היום שמתי לב שהמגבת שהתנגבתי בה היא בטעות של מישהו אחר שיש מצב שהוא נשא
הסתכלתי על המגבת וראיתי כתםדי גדול של דם הוא היה עדיין רטוב בצורה כזו שאם נוגעים בו אז הדם עובר אליך כלומר עדיין נוזלי
אני לא יודעת מה לעשות ולא מצליחה לתפקד ניגבתי את כל גופי במגבת הזו את האף את הפה העיניים ואת הפות ויש סיכוי גדול מאוד שהדם עבר אליי לפות או לרקמה עדינה אני יודעת בוודאות שזה נגע לי בפה ממש שיפשתי את השפתיים על זה עד שהבחנתי בדם
מה אני צריכה לעשות עכשיו? עד כמה החשש גדול?
אני יודעת שצריך להיות כמות גדולה של נוזל מדבק וטרי אבל פה יש כמות גדולה של נוזל שהיה על מגבת וכנראה טרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגבת
ד''ר קרן אולשטיין-פופס23/10/2009לא תואר בעולם מקרה של העברה דרך בד או חפץ כלשהוא.
אף אחד לא יכול להבטיח לה רק לפי התאור הזה שאין סיכון בכלל - כי היה מגע של דם טרי עם נוזלי גוף.
אך מהניסיון שלנו ושל מרכזים רבים בעולם - ככה ל א נדבקים באיידס !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)