מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאפ דנאסאדיר24/10/2009
ד"ר שלום,
יש לי שאלה מצטער מראש על התיאור.
חבר חגג מסיבת רווקים במועדון חשפנות והלכנו. לאחר מספר סירובים ללאפ דנאס של החשפניות נשברתי וקיבלתי לאפ דנאס מהחשפנית.
החשפנית הייתה בתחתונים ואני במכנסיים וחולצה. היא השתפשפה על איזור איבר מיני עד לגמירה שלי. (סליחה על התיאור) במהלך "הריקוד" שמתי לב שהפין שלי יצא לו החוצה מהמכנסיים ומיד החזרתי אותו אך יש סיכוי שקצה הפין שלי נגע לה בתחתונים. הגמירה הייתה בתוך התחתונים שלי.
למעט זה אני לא רואה עוד חלק בעייתי (מבחינת מחלות) באירוע זה
ועכשיו ברצינות אני מאד לחוץ , באמת לחוץ.
יש לי חברה שאני ממש לא רוצה לפגוע בה (יותר ממה שעשיתי) אני אכול חרטה על זה שנשברתי (פעם ראשונה, אחרונה ואחת יותר מידי עבורי) ורציתי לדעת מה ההשלכות על מעשה זה.
האם קיים סיכוי (אפילו קטן, אני לא רוצה לסכן אותה בשום מצב) להידבק ב HIV או כל מחלת מין אחרת?
אם תשובתך לשאלה למעלה חיובית, מה עליי לעשות עכשיו? להיבדק מתי? האם בדיקת קומבו שמופיעה כאן מספיקה? אני ממש לחוץ אשמח לתשובה מהירה.
תודה רבה מראש.
שבת שלום,
אדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע מדלגים עליי לא יפה
אדיר25/10/2009אני באמת זקוק לתשובה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכון בלאפ דאנס
ד''ר קרן אולשטיין-פופס25/10/2009אין כל סכנה במקרה שתארת להדבקה. היה כאן רק מגע של עור עם עור, ועוד עם תחתונים בדרך, בכלל לא היה מגע ישיר שלך עם ההפרשות שלה.
אין כל סכנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)