לאפ דנאס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאפ דנאס
    אדיר
    24/10/2009

ד"ר שלום,

יש לי שאלה מצטער מראש על התיאור.
    חבר חגג מסיבת רווקים במועדון חשפנות והלכנו. לאחר מספר סירובים ללאפ דנאס של החשפניות נשברתי וקיבלתי לאפ דנאס מהחשפנית.
    החשפנית הייתה בתחתונים ואני במכנסיים וחולצה. היא השתפשפה על איזור איבר מיני עד לגמירה שלי. (סליחה על התיאור) במהלך "הריקוד" שמתי לב שהפין שלי יצא לו החוצה מהמכנסיים ומיד החזרתי אותו אך יש סיכוי שקצה הפין שלי נגע לה בתחתונים. הגמירה הייתה בתוך התחתונים שלי.
    למעט זה אני לא רואה עוד חלק בעייתי (מבחינת מחלות) באירוע זה

ועכשיו ברצינות אני מאד לחוץ , באמת לחוץ.
    יש לי חברה שאני ממש לא רוצה לפגוע בה (יותר ממה שעשיתי) אני אכול חרטה על זה שנשברתי (פעם ראשונה, אחרונה ואחת יותר מידי עבורי) ורציתי לדעת מה ההשלכות על מעשה זה.

האם קיים סיכוי (אפילו קטן, אני לא רוצה לסכן אותה בשום מצב) להידבק ב HIV או כל מחלת מין אחרת?
    אם תשובתך לשאלה למעלה חיובית, מה עליי לעשות עכשיו? להיבדק מתי? האם בדיקת קומבו שמופיעה כאן מספיקה? אני ממש לחוץ אשמח לתשובה מהירה.

תודה רבה מראש.

שבת שלום,

אדיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאפ דנאס

הוספת תגובה

• מדוע מדלגים עליי לא יפה

אדיר
    25/10/2009

אני באמת זקוק לתשובה.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיכון בלאפ דאנס

ד''ר קרן אולשטיין-פופס
    25/10/2009

אין כל סכנה במקרה שתארת להדבקה. היה כאן רק מגע של עור עם עור, ועוד עם תחתונים בדרך, בכלל לא היה מגע ישיר שלך עם ההפרשות שלה.
    אין כל סכנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו