ההמתנה המייגעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההמתנה המייגעת
    מיכל
    24/10/2009

היי אני מעוניינת לעשות בדיקת איידס ומאוד מפחדת מהתשובה
    רציתי לדעת מהו הנוהל? האם רק כשהיא יוצאת חיובית חס וחלילה הרופא משפחה מצלצל לקבוע פגישה עם המטופלת? או גם במקרה שיצאה שלילית הוא מצלצל? או שבמקרה ויצאה שלילית פשוט לא מודיעים למטופל והוא בא לקחת את התוצאות לבד בקופת חולים?
    כמה זמן לוקח לתשובה להגיע? תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ההמתנה המייגעת

הוספת תגובה

• עוד שאלה

מיכל
    24/10/2009

חשבתי לעשות בוועד למלחמה באיידס כי שם ניתן לקבל תשובה מהירה אבל אני מאוד חוששת
    האם בטוח לעשות שם את הבדיקה? מה אם הצוות לא מיומן וישתמש חלילה באותם מזרקים? תמיד היה נראה לי שלבצע את הבדיקה בבית חולים, יותר בטוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

avi
    24/10/2009

בקופת חולים לוקח שבועיים,הכי טוב זה בןןעד או באיכילוב שם לוקח יומיים,בוועד יש אפשרות לבדיקה מהירה תוך חצי שעה

רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה מהירה

ד``ר מרגלית לורבר
    25/10/2009

את יכולה להיבדק בועד למלחמה באיידס בתל אביב בדיקה מהירה - התשובה ניתנת תוך 20 דקות
    מטעמי בטחון נשלחת תמיד גם בדיקת אלייזה רגילה, כך שהבדיקות אמינות וניתן לסמוך עליהן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו