מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ניתן להדבק מזה -שאלה30/10/2009
לפני שבועיים הייתי אצל זונה,
לפני שהתחלנו עם העניינים (שהיו עם קונדום)
היא התחככה באיבר המין שלי (שהיה ללא קונדום) , לא הייתה חדירה,
אבל יכול להיות שהיה מגע של ראש הזין עם שפתי הכוס שלה.
האם יכולה להיות הדבקה כתוצאה מהחיכוך הזה ? (בהנחה שהיא הייתה רטובה ?
לאחר מכן שמתי קונדום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולם קיבלו תשובות חוץ ממני . . .
שאלה30/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם קיבלו תשובות חוץ ממני . . .
שאלה30/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכון במגע
ד''ר קרן אולשטיין-פופס30/10/2009אני מצטערת אם פספסתי אותך קודם, היו המון שאלות ...
בכל מקרה, במגע שאתה מתאר יש סיכון מסוים, אך קטן מאד.
כמו שציינתי קודם, הסיכון לגבר במגע מיני מלא עם בחורה נשאית הוא איפשהוא בין 1 ל 500
ל 1 ל - 1000.
הסיכון במגע שאתה מתאר הוא עוד יותר קטן מזה, אך עדיין אני לא יכולה להגיד שהוא ממש אפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מצריך בדיקה ?
שאלה30/10/2009אני קצת בלחץ...
חוץ מזה, לא התכוונתי שהעברה שלי תשתמע כביקורת, רק רציתי שההודעה שלי תקפוץ חזרה ללמעלה.
תודה על התגובה ועל העבודה שלכם בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקת קומבו..
שאלה02/11/2009יצאתי תקין....
יש צורך לעשות בדיקה רגילה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר קרן אולשטיין-פופס02/11/2009אני חושבת שאתה יכול להרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)