מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לפני יומיים שלא נענתהקצרת רוח01/11/2009
לד"ר הנכבדות שלום רב,
ביום שישי ביצעתי בדיקת איידס לאחר מגע מיני לא מוגן (הקונדום נקרע אולם השפיכה היתה בחוץ). יש לציין שזאת היתה רק הפעם השניה בה הלכתי להיבדק ולא הייית מגדירה עצמי כאיידסופובית.
כאשר נבדקתי היום, כשהוצאה המחט- הדם שלי מעט ניגר והאחות/הפרמדיקית שמה לי צמר גפן. (גם לבחור שהיה לפני מלאכת הוצאת הדם לא צלחה ושתי ידיו היו עם צמר גפן)
כאשר יצאתי לי מהחדר כעבור כמה שניות שמתי לב למעט דם מנוגב, יחסית ייבש, על האגודל שלי..במחשבה אינסטינקטיבית וטיפשית (בדיעבד) שוודאי מדובר בדם שלי -ליקקתי את האגודל. האם יש לי סיבה להיות מודאגת שמא מדובר בדם של אחד הנבדקים הקודמים (ברור לי שסביר מאד שזה הדם שלי אך אודה לתשובה עקרונית) ועל ידי הכנסתו לפה יש סכנת הדבקות? אני מבינה שזה "רחוק" ולא דרך אופיינית..אבל אני אוכלת את עצמי על זה עכשיו.
הדם אומנם היה מועט ומרוח..אבל לא ברור לי אם ייבש לגמרי...:-(
אודה לתגובתכן..כי זה מדאיג אותי כבר כמה ימים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה בקוצר רוח לתגובתכן מיום שישי:)
קצרת רוח01/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתן לא עונות?? :-(
קצרת רוח01/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליקוק דם וסיכויי הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר02/11/2009ליקוק טיפת דם שמקורו לא ידוע מהווה סכנה בסיכוי נמוך ביותר (אפסי) להדבקה ב HIV !!!!!!
לא ניתן לתת סיכוי מספרי אך הוא נמוך ביותר.
מכל מקום אם לא תהיי רגועה - תוכלי לבצע בדיקת קומבו 3 שבועות לאחר האירוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אני משערת שאם טיפת הדם מרוחה
***02/11/2009הסיכוי עוד יותר אפסי..נכון?
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)