מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות בנוגע לבדיקת איידסמיכל03/11/2009
אני רוצה לבצע בדיקת איידס. רציתי לדעת יותר בנושא זה.
1. היכן אני יכול לבצע את הבדיקה? אני חייל, האם עלי לבצע זאת דרך הצבא? מה המחיר?
2. שמעתי על בדיקות ביתיות. האם זה כדאי? היכן ניתן לקנות בדיקות אלו?
תודה רבה מראש,
יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות HIV
ד``ר מרגלית לורבר04/11/2009אפשר להיבדק בתל אביב בועד למלחמה באיידס בתשלום, בבתי החולים איכילוב, שיבא, סורוקה, מאיר בחינם
אין בארץ עדיין בדיקות ביתיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם לוינסקי
יוני06/11/20091. שמעתי על מרפאה בת"א בשם לוינסקי, האם אתם מכירים מרפאה זו?
2. אתה אומר שבארץ אין בדיקות ביתיות, אך ניתן להזמין מחו"ל?
3. להיבדק בבי"ח זו בעיה מאחר ואני חייל, האם אתם מכירים את הפרוצדורה שצריך לעבור כדי לעבור את הבדיקה דרך הצבא?
תודה מראש,
יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
ד``ר מרגלית לורבר06/11/2009גם בלוינסקי אפשר לעשות בדיקה - מרפאה מצויינת עם רופא ואחות מיומנים
אפשר גם להבדק בועד למלחמה באיידס - תכנס לאתר שלהם, כמדומני שהם מבצעים בדיקות בימי שישי
לגבי הבדיקה הביתית - לא רצוי לסמוך עליה בשלב זה ואין לי מושג לגבי הזמנתה מחו"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה חיילים מבצעים את הבדיקה?
מיכל08/11/20091.האם בלוינסקי כל אחד יכול לגשת ולהיבדק ללא תשלום או שרק חברי קופות חולים?
2. האם ידוע לך הפרוצדורה שחיילים צריכים לעבור כדי לעשות את הבדיקה דרך הצבא?
סליחה על השאלות המרובות ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרפאת לוינסקי
ד``ר מרגלית לורבר08/11/2009זוהי מרפאה חופשית לכל כולל חיילים, לא צריך כל פרוצדורה עם הצבא
לגבי בדיקה בצבא - דרך המרפאה הצבאית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני.06/11/2009היא נדקרה וירד לה דם , בהתחלה לא פחדתי אבל פתאום זה מטריד אותי , אנא עזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)