מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאני.06/11/2009
הבת שלי תינוקת בת חודש נדקרה ממחט של אינהלציה בבית של חברים , עשיתי לה שם עם מי מלח ,
בהנחה שמישהו לפני כן נדקר - במחט רפואית יש ווקום , האם זו חשיפה מסוכנת?
כמובן ששאלנו חברים , אמרו שזה שימש רק לךאינהלציה , אבל כמו שהבת נדקרה אולי מישהו נדקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי, אני כבר לא יכולה יות
רוני08/11/2009אני מפחדת שמישהו נדקר ואז אם זה סגור עם פקק אז הדם לא יבש האם זו כמות שיכולה לדבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקירה
ד``ר מרגלית לורבר09/11/2009דקירה ממחט ששימשה רק לשאיבת תרופה לאינהלציה אינה מהווה כל סכנה להדבקה במחלה זיהומית, מכיון שלא היה לה כל מגע עם דם, לדברי חברייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עכשיו שמתי לב שנעניתי -עוד משהו
אני.25/01/2010בוודאי שאם המחט שמשה רק לאינהלציה למשיכת וונטולין אז אין חשש
השאלה היא מה אם מישהו נדקר מהמחט וסגר עם הפקק, אז הדם נשמר כמו וואקום ואז יכול לדבק? או שצריך כמות משמעותית כדי להדבק מדקירה בעקב הרגל של התינוקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מדלגים עליי?
אני.26/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פגועה ומאוכזבת ממך זה לא יפה
אני.30/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך מקום לאכזבה
ד``ר מרגלית לורבר31/01/2010קיבלת תשובה לשאלתך, תשובה ברורה ומדוייקת
אם אינך שקטה גשי עם הילדה לרופא הילדים ועשי לה בדיקה ל HIV
אולי רק לאחר קבלת תשובה שלילית (בטוח לגמרי) תהיי רגועה.
אין זה המקום להביע אכזבה מהרופאות שעושות עבודתן בהתנדבות ובמסירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבקשת את סליחתך -אני מצטערת
אני.05/02/2010אני בדכאון עמוק , וכל דבר נראה לי נורא מפחיד אני רואה את המצוקות שלי כאילו קרה סוף העולם
ואני בשוק שאף אחד לא מודאג כמוני אני בטיפול תרופתי וזה לא עוזר לי אני חרדה כל הזמן חייה בגיהנום .ועל כלום אני יודעת. אבל תעני לי רק אם צריך כמות גדולה של דם יותר מאשר מה שיכול להיות במחט אם הדקירה של ילד בן חודש הייתה בעקב הרגל? אני שאלתי גם בוועד וכולם נמאס להם ממני אני יודעת עידו שם ענה לי בציניות ואני מפוחדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בחרדות מיותרות
דוד07/02/2010את בחרדת חסרת בסיס, מה גם שהרופאה אמרה לך את התשובה
מה עוד את רוצה שהיא תגיד?...הנגיף הזה מאוד רגיש לתנאי הסביבה וגם אם היה במחט תוך
דקות ספורות הוא מת.
אם בכל זאת הפחדים שלך לא עוזבים אותך אז קחי את הילדה
שלך להיבדק וצאי מזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מותק , ולא מה פתאום אני לא אקח
אני.07/02/2010אותה לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)