2 שאלות חשובות ביותר :

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות חשובות ביותר :
    מישהו שמבין
    10/11/2009

1- למה בעצם אם יש בדיקה שבודקת את הנגיף עצמו- הקומבו בכל העולם וכלל בועד למלחמה באיידס ובכל מקום יותר נפוץ להשתמש בבדיקת אלייזה?? זה לא הטעייה??
    נראה לי יותר סביר לבדוק את הנגיף ולא את הנוגדנים שהגוף מייצר לנגיף שזה משהו יותר אינדיוידואלי שיכול לגרות לטעויות.
    התשובה חשובה לי .

2- נבדקתי בועד למלחמה באיידס באלייזה ובמהירה התוצאות היו שליליות. האם ניתן לסמוך עליהן בטווח של : 80 יום ( מגע אורלי לא מוגן )
    73 יום (אנלי בלבד בין גברים , קונדום לא נקרע )
    60 יום ( אנלי בלבד בין גברים, קונדום לא נקרע)

התשובות חשובות לי מאוד מאוד מאוד.

תודה מראש,
    ואני מאוד מעריך את הפורום הזה במיוחד את ד"ר מרגלית לורבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות חשובות ביותר :

הוספת תגובה

• ד"ר לורבר נא לענות לי על השאלות זה

יורם
    12/11/2009

מאוד חשוב ניסיתי לתפוס אותך בטלפון אך לא ענית.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת הנגיף

ד``ר מרגלית לורבר
    17/11/2009

בדיקת הנגיף עצמו נעשית בשיטת PCR , היא אמינה ומהימנה.
    הבעיה היחידה בהחלת בדיקה זו כשיגרה היא העלות הגבוהה של הבדיקה (קרוב ל 1000 ש"ח ) ולכן לא משמשת בשום מדינה כבדיקת סריקה.

בדיקת הסריקה בעולם כולו היא האלייזה הבודקת נוגדנים. הדור החדש של הבדיקה אמין כבר לאחר 8 שבועות מההדבקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו