שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יאיר
    11/11/2009

שלום ד"ר

הכרתי מישהי ששכבה בחיה עם די הרבה גברים והיא לא כל כך מפחדת מאיידס-לא מודעת לחשיבות העניין, המגע בינינו היה כזה; התחכחנו זה בזו כאשר אני עם תחתונים והיא בלבוש מלא, היא ליקקה את פני ואת הצוואר שלי לאחר שציחצחה את שניה, החשש שלי אולי משהו מפיה (דם כתוצאה מהצחצוח) נגע בפיצעון על פני, בנוסף היא אוננה בויברטור לעצמה ולאחר מכן ניגבה ידיה ולאחר חמש דקות מסרה לי את הארנק שלי אותו שמתי בכיס האחורי של הג'ינס וישבתי על הג'ינס והארנק אני חושש שמא משהו ממנה נשאר על הארנק וחדר דרך הג'ינס אל הישבן ומשם נגע בפיצעונים על הישבן שלי, ברצוני לציין שהמגע המיני האחרון שהיה לה עם מישהו היה לפני 6 שבועות לא ידוע אם היה מוגן או לא-כנראה שלא, חמישה שבועות לאחר המגע המיני הזה היא הלכה להיבדק כי התנתי את המשך הקשר שלנו בזה ובדיקתה היתה שלילית, האם אני צריך לחשוש מאיידס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

יאיר
    11/11/2009

האם הבדיקה שהיא נבדקה בה לאחר 5 שבועות ויצאה שלילית שווה משהו? האם רוב האנשים יהיו חיוביים לאחר 5 שבועות בהתחשב ברגישות הבדיקות בהן נעשה שימוש היום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

יאיר
    11/11/2009

האם הבדיקה שהיא נבדקה בה לאחר 5 שבועות ויצאה שלילית שווה משהו? האם רוב האנשים יהיו חיוביים לאחר 5 שבועות בהתחשב ברגישות הבדיקות בהן נעשה שימוש היום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו