מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכוי הדבקותקובי18/11/2009
לפני כשבועיים הייתי עם קוקוסנלית בביתההמין היה מוגן.חדירה אנאלית עם קונדום גם אצלי וגם אצלה.היה מין אוראלי.בלי גמירה בפה.אך האוננות מדיאגה אותי.אוננתי לה היא גמרה על בטני.והמשכתי לאונן לי.בידי היה מין חתך לא מדמם בכלל.והיא אוננה לי ואני חושב שהיא נגעה באיבר מינה שהיה נוזל ואוננה לי..ואז אני גמרתי וגם אוליאולי אני חושש שקצת מנוזל שנמרח היא גם החדירה לפי הטבעת.יום אחרי זה הרגשתי עייפות כאב בגרון השתעליות.במשך שבועיים בלוטות לימפה בגרון נפוחות.עשו לי צילום אולטרא סאונד גוגולריות בקשרי הלימפה 0.8 .צליום רנטגן חזה תקין ללא שום בעייה.יש לי הזעות לילה.עשיתי בדיקת זיסב ועגבת הם שלילים.אני מחכה שיעבור חודשיים.לבדיקת איידס .
האם אחרי 13 ימים אפשרי לעשות בדיקת קומבו.אנא תשובתכם מה הסיכויים להדבקות.והאם זה לא נשמע שחליתי בסמוך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו
ד``ר מרגלית לורבר18/11/2009תוכל לעשות בדיקת קומבו 3 שבועות אחרי הארוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)