מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע לאיידסיוסי כהן05/12/2009
שלום רב,
יש לי שאלה שמציקה לי מאוד.
הייתי עם 6-7 גברים סה"כ בחיים שלי. ואני מקווה שיותר לא.
עם אף אחד מהם לא שכבתי פירוש לא החדרתי את איבר המין שלהם לשלי ולא הם את שלהם אלי.
גם במציצות ההדדיות שלנו לא גמרתי והם לא גמרו לי ,אני מאמין שגם לא היו טיפות זרע מקדימות.
מה שכן למשל אחד מהם ניגב במגבת את הזרג שלו ונתן לי לנגב אני אל זוכר האם בדיוק שנגיבתי את האיבר שלי אז היא הייתה רטובה וזה נגע באיבר שלי ואויל נכנס לגוף
כל מיני מחשבות כאלו עולות לי לראש.
בסך הכל לא עשיתי לפי מה שכתבתי פה דברים שמעבירים אבל אני חושש וגם להיבדק זו בעיה בשבילי עצם המחשבה אני רועד כולי.
בשבועות האחרונים אני חולה בווירוס עם שיעולים כבדים וזה נתן לי קצת לחשוש
מה דעתך הד"ר לסיפור שלפניך?
תודה רבה
ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון להדבקה
ד''ר קרן אולשטיין-פופס07/12/2009כמו שאמרת בעצמך - כל המגעים שתארת הם מגעים ללא סיכון להדבקה.
גם דרך מגבת - אין העברה של הנגיף.
בכל זאת כדאי להיבדק - כי אז תוכל להיות רגוע באמת ולא להתעסק בזה כל הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)