מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהDUDI05/12/2009
היום כששיחקתי כדורסל שיפשפתי את כף היד בנפילה על הריצפה ניפצעתי ביד פצע קטן שדימם קצת אבל התיבש מהר מאוד למרות הפציעה המשכתי לשחק האם יש מצב להידבק במצב כזה אם אולי מישהו אחר דימם ביד והחזיק את אותו כדור כלומר שאולי יש מצב של מגע דם בדם אמנם בכמויות קטנות יחסית לא ראיתי על הכדור דם ! אבל זה גורם לך לחשוב אולי יש מצב לאיידס יעבור במצב כזה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון הדבקה
ד''ר קרן אולשטיין-פופס07/12/2009יש סיכון מסוים בהדבקה דרך פצע פתוח - אם היה מגע של פצע בפצע או בכמות דם משמעותית.
אם לר ניתן לראות דם באזור החשיפה ( על הכדור למשל) אז סימן שהכמות קטנה מידי להעברת הוירוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה המסקנה מזה ?
DUDI08/12/2009אני לא מצליח להעלות מסקנה מהמכתב שלך לא ראיתי דם על הכדור ולאחד מהחבר'ה שם היה פצע ברגל גם לא גדול ולא נראה לי שהוא נגע בכדור אם הרגל (אחרי הכל זה כדורסל) ובכלל כשאת אומרת כמות דם משמעותית למה את מתכוונת ?
צריך עכשיו לגשת לבדיקה כחודשיים לאחר משדחק כדורסל !!! ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו ממש נכנסתי ללחץ
DUDI08/12/2009מה זה אומר שכל פעם כשאני הולך לשחק כדורסל צריך לחשוש מהידבקות האיידס כאילו עד לאן זה עוד יגיע אין לי אמצעי מניעה למשחק כדורסל פשוט
בבקשה ד"ר אולשטיין תעני לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ? נראה לי שפיספסו אותי
DUDI09/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)