בבקשה תענו אני כל הזמן מתפספס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו אני כל הזמן מתפספס
    DUDI
    09/12/2009

ד"ר לורבר או ד"ר אולשטיין

בבקשה ממכן תענו לי בקשר לשאלה אם הפציעה במשחק כדורסל אני לא ראיתי דם על הכדור או ולא היה מגע בין פצעים פתוחים אז זה אומר שאפשר להיות רגוע נכון ? מה שד"ר אולשטיין כתבה שישנו סיכון מסויים רק שהדם צריך להיות בכמות משמעותית מה זה כמות משמעותית האם טיפה שתי טיפות שקית מלאה בדם אם נניח היו על הכדור כמה טיפות יש סיבה לדאגה ?

בבקשה ממכן חדדו לי את התשובה הזאת זה מאוד מלחיץ לדעת שבמשחק כדורסל אני יכול להעמיד את עצמי בסיכון שזה אומר גם את אישתי (אני נשוי טרי ואישתי מודעת למקרה בגללה אני שואל את זה)
    זה לא שהעמדתי את עצמי בסיכון בכוונה לא הלכתי לזונות לא הזרקתי סמים כולה משחק בשכונה
    מה הגענו ליום בעידן האיידס שצריך לבקש מאנשים להיבדק לפני משחק כדורסל מה קורה פה?
    סליחה על ההטרדה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין סכנת הדבקה

ד``ר מרגלית לורבר
    10/12/2009

שלום,
    לאחר שקראתי את סיפורך המפורט לא נראה לי שיש מקום לדאגה.
    טיפת דם על הכדור מנשא HIV לא יכולה להדביק אותך במגע עם העור, גם היה משופשף.

נראה לי שנכנסת לחרדה מיותרת - צא ממנה ותהיה רגוע - לא כך נדבקים ב HIV !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר :-)

DUDI
    10/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו