מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה איידס - משפחהמשה10/12/2009
שלום,
יש לי שאלה, אני ואישתי נשואים זה 6 שנים ויש לנו בן בגיל שנה.
אנחנו דיי נשמרנו לפני השכרנו (שימוש בקונדומים עם פרטנרים קודמים).
לאישתי היה סקס אחד כשנה לפני שהרכנו שבוצע ללא קונדום.
לקראת ההריון עשינו את כל הבדיקות האפשרויות והכל יצא תקין, אינני חושב שהרופא נתן לה בדיקת HIV אבל הכל יצא תקין ובנורמה, מה גם שהבן שלנו בריא והכל תקין.
ביום האיידס הבינלאומי קראתי כתבה מזעזעת על כך שזוג הורים ממרכז הארץ גילה שהוא נשא רק לאחר מות הילד בן חצי שנה (!!! מאיידס.
נבהלתי מאוד ורציתי לדעת מה הסיכוי שאני אישתי ואולי הילד שלנו נשאים?
שוב אנחנו בריאים, אישתי עוברת בדיקות דם כלליות כל שנה ולפני ההריון היו המון בדיקות והכל יצא תקין ובנורמה כולל גודל טסיות /המגלובין וכו'.
האם יכול להיות שאני ואישתי כבר 6+ יכולים להיות נשאים בלי כל בעיה? שלא לדבר על ילד שנולד כמעט ללא מערכת חיסונית? (חשוב לציין שהוא נהנה מהנקה מלאה עד גיל 4 חודשים.)
אשמח לתשובתך
רני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה נובעת מהשאלה
ד``ר מרגלית לורבר11/12/2009שהרי לא תהיו רגועים עד שתיבדקו - גשו, תיבדקו ותדעו בבטחון את מצבכם !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)