שאלה לד"ר קרן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר קרן
    אאא
    14/12/2009

שלום קרן, היה לי סיפור שבעצם ממשיך עד עכשיו, ואני לא מצליח לצאת ממנו, היה לי "נסיון" מיני ראשון עם מישהו שטאטוס HIV לא ברור לי, זה היה די שטחי, אוננות ונשיקה צרפתית בלבד, פחדתי שבזמן האוננות הייתה שריטה קטנה על ידי שכן לפני זה היינו מעט על חול ואבנים {עם בגדים} אני אישית לא זוכר פצע מדמם אבל אולי סימן של שריטה, פחדתי שהיה לו מעט PRECUM על האיבר שנגעתי בו {האוננות הייתה בערך כ 12 שניות } והאיבר שלו היה חשוף לאויר גם כמה שניות, הבעיה היא...אחרי בערך 3 שבועות היו לי 2 אפטות בלשון אבל לא ביחד האחרונה הייתה בשבוע ה שישי למגע, והצוואר שלי היה מעט נפוח משני צידיו {לא בלוטות לימפה}, חשוב לציין שהייתי כל כך בחרדה {ממש ממש קיצונית זה קרה אחרי שהתחלתי לקרוא על תסמינים והתחלתי ישר לרעוד} החרדה גרמה שירדתי במשקל כתוצאה מחוסר אכילה, ואינני יודע אם אלה תסמינים שיכולים באמת לנבוע מחרדה, מה גם שזו הייתה נשיקה ראשונה ואולי יש מחלות אחרות בהם אפשר להדבק כך?

עשיתי מאז 3 בדיקות, קומבו אחרי 16 יום, יצאה שלילית, אלייזה אחרי 8 שבועות יצאה שלילית ועוד אלייזה בקפלן אחרי 93 ימים {13 שבועות} שיצאה גם שלילית! בזמנים אלה אני לא סובל ממשהו חריג{עברו 4 חודשים} אבל יש לי פטריה קטנה מתחת לבית השחי{לא התקלחתי כמה ימים ואני עובד בעבודה פיזית קשה לאחרונה}, אני מאד מבוהל מכל הסיפור, בדיקות הדם הראו לימפוציטים תקינים אך קשה לי להשוות כי בדיקת הדם האחרונה שלי הייתה ב 1.9.2005 שם הלימפוציטים היו גבוהיים יותר בבערך 1.1 אבל בתקופה זו סבלתי מזיהום כלשהו כתוצאה מדיכאון.

מה את חושבת שצריך לעשות? האם הבדיקות שעשיתי פשוט מוכיחות חד משמעית שזה לא HIV
    ושאין צורך לבדוק עוד את הנושא?

עוד משהו שאולי חשוב לציין- במשך כל החודשים האלה לאחר חשיפה, לא היה שום פגיעה במערכת הנשימה והגרון, לא שפעת, לא שיעול, לא צינון וגם מערכת העיכול תפקדה רגיל לחלוטין. {אפילו אני בין היחידים שלא נהייתי חולה מהמשפחה והעובדים במקום העבודה}.

תודה רבה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר קרן

הוספת תגובה

• בדיקה אחרי 12 שבועות

ד''ר קרן אולשטיין-פופס
    14/12/2009

קודם כל - בדיקת אליזה אחרי 12 שבועות היא אמינה ביותר, כך שאתה יכול להיות רגוע לגמרי.
    גם המגע עצמו היה עם סיכון נמוך
    והסימפטומים שתארת יכולים להתאים לכל מחלה ויראלית פשוטה.
    אין לך מה לדאוג לגבי המגע הזה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך קרן

אאא
    17/12/2009

על תשומת הלב הרבה שאת ומרגלית מקדישות לכולם,
    אני מבין מדבריך שהבדיקה של אחרי 3 חודשים {שבוצעה בקפלן} בהחלט שוללת HIV, אני קצת חששתי כי לא ידעתי בדיוק מה נסגר עם הסיפור של הנוגדנים בSERUM, אני אנסה בכל אפן לבדוק מחלות אחרות, ולראות שהכל בסדר,
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו