ד"ר שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר שלום רב
    אבי שלום
    31/12/2009

ביום ראשון לפני כשבוע וחצי שכבתי עם נערת ליווי , המין אוראלי היה עם גומי וגם החדירה
    בסוף המגע המיני בעת הגמירה הרגשתי שהקונדום נקרע .. ובאמת ראיתי שכן
    אותה נערה בעצמה גם נלחצה והסבירה לי שהיא עושה יחסי מין רק עם קונדום ובאמת היא הבהירה לי זאת בהתחלה וכמובן דרשתי שזה יהיה כך, לא ראיתי שום סימן לדם או משהו אחר לאחר האקט . יש לציין שבהתחלה הבחורה הציאה לי להשתמש עם גומי משלה כנראה של חברת דורקס ואני הגבתי שיש לי משלי ולמזלי הרע הוא נקרע . עוד ציינה הנערה שהיא לא עובדת כל יום ובסוף האקט שהיא דואגת שאלתי למה היא אמרה שהיא לא יודעת אם אני נקי הבהרתי לה שאני כן והפניתי בחזרה אליה את השאלה היא אמרה שהיא כן ומהר ביקשה ממני נייר טואלט וראיתי אותה נכנסת לשירותים לעשות פיפי , שאלתי אותה על מנת לראות האם אמינה . עוד ציינה בפני שאני ישתדל לקנות רק קונדומים של חברת דורקס . האם יש לי מה לדאוג היא אמרה שלא ושלה יש מה לדאוג עם כבר . היא אמרה שהיא עושה יחסי מין מוגנים עם כל אחד וראיתי אכן בתיקה חבילות של קונדומים . יש לציין שאני עברתי בעבר בדיקת לאיידס ויצא שלילי . השאלה המתבקשת מהמקרה ומנסיונך האם יש טעם לגשת ולבצע בדיקת קומבו ? מלבד זאת לאחר המגע , מיד שטפתי את גופי מחשש שהנערה לא דיברה אמת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר שלום רב

הוספת תגובה

• נערת ליווי

ד''ר קרן אולשטיין-פופס
    05/01/2010

סך הכל עושה רושם שהסיכון קטן - מדובר על קונדום שנקרע רק בסוף המגע ולא מגע מלא לא מוגן.
    אני לא יכולה להגיד לך שום דבר על נערת הליווי - אי אפשר לדעת לפי התגובה שלה. אני יכולה קצת להרגיע אותך בזה שבארץ האחוז של נערות ליווי שהן נשאיות הוא סך הכל נמוך.
    בכל מקרה, כדאי להיבדק כדי שתהיה רגוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו