פחד גדול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד גדול
    אנה
    09/01/2010

שלום רב

אני קצת בהיסטריה.
    בן הזוג שלי כבר עשרה ימים עם חום גבוה ושיעול. אתמול הגיע למיון. בבדיקות דם ראו לימפופניה וצילום ריאות הראה סימנים לדלקת ריאות שהרופא הגדיר כ"לא שגרתית". כמו כן יש לו פריחה משונה על הבטן והגב. הרופא שאל אתו אם יש סיבה לחשוש מאיידס ועשה לו בדיקת HIV. רצו להשאיר אותו לאישפוז אבל הוא סירב ושלחו אותו הביתה עם דוקסילין. עשו המון בדיקות סרולוגיות- ריקציה, אפשטיין בר ועוד.
    אנחנו יחד כבר ארבע שנים. הא עשה בדיקת איידס לפני כ 7 שנים והתוצאה הייתה שלילית. אני מעולם לא עשיתי בדיקה, אבל לא היו לי המון סיבות לחשש למרות שהיו כמה פעמים בחיים שלי שביצעתי מין לא מגן. בעיקר אוראלי. אבל שנינו לא משתמשים בסמים ולא היינו מעולם ממש מופקרים מינית.
    בקיצור, אני בהיסטריה מוחלטת.
    האם לימפופניה היא בהכרח ביטוי לאיידס? האם זה יכול לקרות מעוד סיבות? הרופא שראה שאני בחרדה אמר לי שהוא לא חושב שזה איידס אבל אולי הוא אמר את זה רק כדי להרגיע אותי?
    אני יודעת שצריך פשוט לחכות לתוצאות של הבדיקה אבל האם יש עוד סיבות לשילוב של פריחה, דלקת ריאות ולימפופניה או שזה בהכרח איידס?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד גדול

הוספת תגובה

• לימפופניה, דלקת ריאות ופריחה

ד``ר מרגלית לורבר
    09/01/2010

יש מספר מחלות שיכולות להתאפיין כם השלישיה הזאת ולכן לא ניתן לקבוע כלום לגבי הסיכוי שזה דוקא HIV.
    בדיקה מהמיון אמורה להתקבל תוך יום-יומיים מקסימום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו