מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד גדולאנה09/01/2010
שלום רב
אני קצת בהיסטריה.
בן הזוג שלי כבר עשרה ימים עם חום גבוה ושיעול. אתמול הגיע למיון. בבדיקות דם ראו לימפופניה וצילום ריאות הראה סימנים לדלקת ריאות שהרופא הגדיר כ"לא שגרתית". כמו כן יש לו פריחה משונה על הבטן והגב. הרופא שאל אתו אם יש סיבה לחשוש מאיידס ועשה לו בדיקת HIV. רצו להשאיר אותו לאישפוז אבל הוא סירב ושלחו אותו הביתה עם דוקסילין. עשו המון בדיקות סרולוגיות- ריקציה, אפשטיין בר ועוד.
אנחנו יחד כבר ארבע שנים. הא עשה בדיקת איידס לפני כ 7 שנים והתוצאה הייתה שלילית. אני מעולם לא עשיתי בדיקה, אבל לא היו לי המון סיבות לחשש למרות שהיו כמה פעמים בחיים שלי שביצעתי מין לא מגן. בעיקר אוראלי. אבל שנינו לא משתמשים בסמים ולא היינו מעולם ממש מופקרים מינית.
בקיצור, אני בהיסטריה מוחלטת.
האם לימפופניה היא בהכרח ביטוי לאיידס? האם זה יכול לקרות מעוד סיבות? הרופא שראה שאני בחרדה אמר לי שהוא לא חושב שזה איידס אבל אולי הוא אמר את זה רק כדי להרגיע אותי?
אני יודעת שצריך פשוט לחכות לתוצאות של הבדיקה אבל האם יש עוד סיבות לשילוב של פריחה, דלקת ריאות ולימפופניה או שזה בהכרח איידס?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימפופניה, דלקת ריאות ופריחה
ד``ר מרגלית לורבר09/01/2010יש מספר מחלות שיכולות להתאפיין כם השלישיה הזאת ולכן לא ניתן לקבוע כלום לגבי הסיכוי שזה דוקא HIV.
בדיקה מהמיון אמורה להתקבל תוך יום-יומיים מקסימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)