שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יאיר
    14/01/2010

שלום ד"ר!

היום הייתי בתחנת דלק ונכנסתי לשירותים, כאשר שטפתי את ידי נחתכתי חתך עמוק באצבע כתוצאה ממגע עם חלק חד במתקן הסבון שליד הברז.נלחצתי והסתכלתי היטב על החלק ממנו נפצעתי ולא היו עליו סימני דם-כלומר דם של אדם אחר לא היה שם,אך ברור שידיים מלוכלכות רבות נגעו במתקן זה. רציתי לדעת האם מקרה זה מעלה חשש להדבקה באיידס? והאם את ממליצה על טיפול מונע במקרה זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אין סכנה להדבקה ב HIV

ד``ר מרגלית לורבר
    15/01/2010

רצוי שתתיעץ עם רופא המשפחה לגבי טטנוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר היקרה

יאיר
    15/01/2010

המחשבות לא מניחות לי, אינני מצליח לתפקד אני חושש שמא בכל זאת יכולתי להידבק מאז המקרה אני קפוא ולא מתפקד. אני לא מצליח להבין כלום מה הכי נכון לעשות עכשיו? האם זה באמת מקרה לא מחשיד להדבקה?

תודה וסליחה על ההטרדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד

יאיר
    15/01/2010

אשמח לכתוב לך מייל אישי אם תסכימי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו