מה הסיכוי להדבק ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הסיכוי להדבק ?
    פצפוצון
    18/01/2010

היי,
    קיימתי יחסי מין הומוסקסואלים, כאשר במהלך החדירה כשחדרתי אליו , הוא היה מעלי וכאשר נכנסתי עד הסוף שמעתי "פאק" והקונדום נקרע. מיד כששמעתי את הרעש יצאתי ממנו, ראיתי שהקונדום נקרע והחלפתי לאחד חדש והיה בסדר... השאלה האם חשיפה כזאת של אולי 3 שניות יכולה להיות מסוכנת ?
    אני ממש בסרטים וזה קרה רק לפני שבועיים ואני בסרטים קשים , זה היה בנאדם די מפוקפק ואני מעריך שיש סיכוי מאוד גבוה שהוא נשא. האם הסכנה להדבקה גבוהה, והאם יש בדיקה שאפשר לעשות בלי לחכות חודשיים שלמים ?

תודה רבה על כל תגובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הסיכוי להדבק ?

הוספת תגובה

• אפשר לקבל תשובה?

פצפוצון
    19/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד שהרופאה תענה לך

דוד
    20/01/2010

למיטב ידיעתי אתה יכול לעשות בדיקת קומבו כבר לאחר 3 שבועות שהיא מאוד אמינה.
    (יש הרבה רופאים ממוחים למחלות זיהומיות שטוענים שכבר לאחר שבועיים יש לבדיקה מקסימום אמינות
    אבל משום מה ד"ר מרגלית לובר ממליצה על מינימום 3 שבועות - הכלל אומר ככל שמתרחקים מאירוע אמינות גבוהה יותר).
    קיבלת תשובה שלילית בקומבו ? (95% דיוק) - גש להיבדק חודשיים לאחר האירוע בבדיקת הדם Elesia לצורך אישור התוצאה.(100% דיוק)

אגב, קומבו אפשר לבצע בבתי החולים בעלות 90 ש"ח או במרפאות פרטיות(הרבה יותר יקר).
    בדיקת אליסיה רגילה - חינם.

נ.ב אני לא רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קומבו

ד``ר מרגלית לורבר
    21/01/2010

בדיקת קומבו אפשר לבצע אחרי 3 שבועות במהימנות גבוהה מאד.
    הבדיקה נעשית בבתי החולים ובמרפאות למחלות מין בלוינסקי ת"א והפרסים בחיפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור... לא ענית לשאלתי

פצפוצון
    21/01/2010

לגבי הסיכויים... תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו