מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר שלום,דניאל18/01/2010
קיימתי יחסי מין עם גבר שהכרתי דרך אתר הכרויות,
האקט היה שאני חדרתי אליו,החדירה הייתה עם קונדום אך שמתי לב שהקונדום נקרע בקצה וזה היה בתחילת-אמצע האקט ,
מיד יצאתי ולא גמרתי כמו כן,לא ראיתי דם על קצה הפין (זה האזור בו נקרע הקונדום).
מהם סיכויי ההדבקה במקרה כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסים
דניאל19/01/2010דר למה התעלמת מהשאלה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנסה לעזור לך
דוד20/01/2010הרופאה לא עונה לשאלות באופן יום יומי כי היא עסוקה.
אבל בגלל שהמקרה שלך דחוף אז אני אנסה לעזור לך מכל הידע שצברתי בנושא.
אם לא עברו 72 שעות מהחשיפה:
הדבר הטוב ביותר שאתה יכול לעשות אם לא עברו 72 שעות מרגע החשיפה זה ללכת
לעשות בדיקה מהירה לאיידס אתה והפרטנר שלך ביחד. באם תמצאו שניכם שלילים - הסיפור נגמר.
אבל אם אחד מכם ימצא חיובי והשני שלילי אז רוצו למיון של הבית חולים הקרוב על מנת שהרופא ישקול מתן טיפול מונע PEP לזה מבינכם שיצא שלילי.
אם עברו 72 שעות מהחשיפה:
אתה יכול להיבדק לאחר 3 שבועות מהחשיפה בבדיקת קומבו (אמינות גבוהה מאוד)
אם התוצאה שלילית - גש לאשר אותה לאחר חודשיים מהחשיפה בבדיקה אליסיה הרגילה.
או חכה חודשיים ובצע רק אליסיה.
נ.ב אני לא רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)