מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת איידסרועי19/01/2010
שלום רב,
היום נבדקתי לראשונה לאחר תקופה ארוכה שנבדקתי באופן אנונימי - אני נשא.
את הבדיקה עשיתי בביה"ח , הייתי רוצה לדעת מה השלבים שאמורים לקרות לאחר קבלת התשובה.
אשמח לעזרתך .
תודה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה אליך
יניב20/01/2010שעשית אתהבדיקה התקשרו אליך כדי לעדכן אותך?
או שהגעת לקבל את התשובה ואז הודיעו לך רשמית?
תוך כמה ימים זה היה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רועי20/01/2010היי יניב,
עשיתי את הבדיקה, לא התקשרו .
לצערי אני הולך לקחת את התשובה ואני יודע אותה מראש , אני יודע מאחר ועשיתי בדיקה אנונימית ורק עכשיו קיבלתי את ההחלטה להחשף מסיבות אישיות .
אני עשיתי את הבדיקה ולא התקשרו , והמפתיע שבכלל לא לקחו טלפון , רק פרטים אישיים כמו ת"ז וכו'.
מקווה שעניתי .
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרועי - מספר שאלות
דוד21/01/2010שלום רועי,
רציתי לשאול אותך מספר שאלות ברשותך:
1. היו לך תסמינים או תופעות שבגללם הלכת להיבדק?
2. אתה סטרייט או גיי? ידוע לך מי הדביק אותך?
3. ביצעת בדיקת קומבו או בדיקת אליסיה רגילה ואחרי כמה זמן ביצעת את הבדיקה מהמגע החשוד או האחרון שביצעת?
תודה מראש על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רועי21/01/2010היי דוד,
ראשית אציין כי אני נשא בתחילת הדרך .
אבל לגבי השאלות .
1. תסמינים היו גם הרגשת חולשה, הרפס בתדירות גבוה, חולי , כאבים בכל הגוף שאני לא יודע להסביר.
2. אני גיי , ואני משער ממי נדבקתי , מאחר ועשיתי יחסים לא מוגנים והיום אני יודע כי הוא נשא והדביק אותי בידיעה לצערי הרב.
3. הבדיקה שביצעתי תחילה הייתה אנונימית , לאחר מכן בוצע אימות (אלייזה) הבדיקה נעשתה חודשים מספר לאחר המגע (בערך 5-6 חודשים) .
לדעתי האישית (ואני לא רופא) אבל אני כן נשא, ניתן בהחלט "להרגיש" ולא במובן הפיזי .
התופעות והתסמינים מגיעים \ לא מגיעים זה מאוד אישי ומשתנה בין אנשים לפחות לפי החומר שקראתי .
אם הסקס לא מוגן , קב' האוכלוסייה בסיכון חשוב להבדק.
רק בריאות .
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל לפנות אלי במייל
ד``ר מרגלית לורבר21/01/2010אשמח לשוחח איתך ולתת לך כוון - אנא כתוב אלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)