מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מבחור מודאגמועדון סטריפ27/01/2010
שלום,
אני מאוד מודאג וחרד ומודה לתגובה
לפני כחודש קיימתי יחסי מין מוגנים עם קונדום
היתה חדירה ממש לשנייה בודדת בתחילת המגע, וכל השאר היה מין אוראלי שאני קיבלתי מבחורה שאיני מכיר
מכיוון שיש לי פצעון באיבר המין אני מודאג
מיד באותו הלילה כבר היו לי הזעות בשינה, ושיעול יבש וסחרחורות
כשבוע אחרי גם הופיעה לי נפיחות בצוואר שנראית כמו בלוטת לימפה ולאחרונה גם פצעים בפה
מכיוון שאלו בדיוק התסמינים המוזכרים לאיידס הנני ממש לחוץ
אני הבנתי שאין סכנה במין אוראלי ושאם אכן המין היה מוגן אזי הסכנה כמעט אינה קיימת אבל עדיין- הנני מאוד לחוץ כי קראתי שיש תמיד אפשרות שהקונדום אינו הולבש כראוי ושתמיד יש אפשרות להדבקה
אשמח לדעת אם התסמינים רכן הגיוני שמעידים על הדבקה ...
דרך אגב- חוץ מזה אני מרגיש טוב ואיני חש בעיות נוספות
אשמח לחוות דעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לך להיבדק ל HIV
ד``ר מרגלית לורבר29/01/2010אתה נשמע בחרדה אבל עד שתיבדק ותקבל תשובה שלילית לא תירגע ממילא - גש להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה הלחיצה אותי עוד יותר...
מועדון סטריפ29/01/2010ללכת להבדק -אלך כמובן
אבל האם לדעתך אבן יש סיכויים להדבקות ?
התגובה שלך הלחיצה אותי עוד יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
מועדון סטריפ31/01/2010הי
האם את חושבת שיש סיכוי שנדבקתי אם אכן הכל היה עם קונדום ?
אני מרגיש טוב אבל בלחץ ...
חוץ מהפצעים בפה הכל בסדר..אבל עדיין אני מודאג
לבדיקה אני צריך לחכת עוד חודש לפחות נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)