מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדום נקרעיניר31/01/2010
שלום, חזרתי מטיול מחו"ל שבו שכבתי עם זונה, במהלך המשגל לאחר כ 2 דקות הרגשתי שהקונדום נקרע, רצתי מבוהל ושטפתי את איבר המין, נבהלתי נורא ולא ידעתי מה לעשות, ביקשתי ממנה לבוא איתי על מנת שתבצע בדיקת איידס בבית חולים, היא הסכימה ויצאה שלילית, אבל אני יודע שזה רק ל 3חודשים אחורה, אני מת מפחד לא יכול לישון או לאכול כבר שבוע, יצא לי פצע אדום בבית השחי שנעלם אחרי 3 ימים, אנא עזרתך בתשובה למקרה, ואיפה אני יכול לעשות בדיקת קומבו בחיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו
ד``ר מרגלית לורבר31/01/2010במרפאת משרד הבריאות ברחוב הפרסים בחיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדום נקרע
יניר31/01/2010לגבי המקרה שצייניתי האם עלי לחשוש? אני כל היום במחשבות ולא מסוגל לתפקד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר מרגלית לובר - לגבי הקומבו
דוד01/02/2010ראיתי במספר הודעות שאת מציינת שניתן לעשות את הבדיקה במרפאות של משרד
הבריאות בפרסים בחיפה או בלוינסקי בת"א.
לאחר שבדקתי את הדברים והתקשרתי למרפאה בלוינסקי הם אמרו לי שהם לא עושים אצלם קומבו
ואי אפשר לעשות את בדיקת הקומבו במרפאות אלו, אלא רק
בבתי חולים עם הצגת תעודת זהות או במרפאות פרטיות ( עולה פי 5).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קומבו
ד``ר מרגלית לורבר01/02/2010למיטב ידיעתי מבצעים בדיקת קומבו במרפאת הפרסים בחיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדום נקרע
יניר07/02/2010ביצעתי בדיקת קומבו לאחר 13 ימים והתשובה היתה תקינה, אני יכול להיות רגוע לאחר כל מה שסיפרתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קומבו
ד``ר מרגלית לורבר08/02/2010רצוי לבצע את הקומבו 3 שבועות אחרי הארוע - לטעמי רצוי שתחזור עליה, היא בוצעה מוקדם מדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)