חייב לחלוק עם מישו את הפחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב לחלוק עם מישו את הפחד
    גלעד
    06/02/2010

שלום.אני כבר כותב יותר מדיי בפורופ הזה.היה לי יחסי מין עם מישי שהסיכוי שיש לה איידס הוא גבוה ביותר. כול מקרה ביצעתי קומבו לאחר שבועיים ולאחר שלוש והתשובות יצאו שליליות.אני לא יודע למה למרות שאני יודע שזה נורא נדיר שהבדיקה טועה אני עדיין בלחץ אטומי.איך נרגעים? אני צריך לחכות עוד חודש עד לאלייזה וזה מרגיש לי כאילו זה עוד שנה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני מבין את מה שאתה אומר

דגדשג
    06/02/2010

אני אפילו לא עשיתי בדיקת קומבו כי עבר כולה שבוע. בוא אני ארגיע אותך עם הדרכים שאיתם אני נרגע. וכל זאת כשסכנת ההידבקות מרחפת באוויר.
    נתונים סטטיסטיים שאומרים שבמין וגינאלי מלא לא מוגן הסיכון להידבקות של גבר מנשאית הוא בסביבות 1 ל1000. תחשוב מה שקרה לך. קונדום נקרע- נגיד ושמת לב שהוא נקרע אחרי 10 שניות, הסיכון יורד בהרבה כי משך החשיפה נמוך. במין אורלי, הסיכון קטן אף יותר. צריך להכנס לפרופורציות, במיוחד כשבדיקת הקומבו יצאה שלילית שזה אומר שהאמינות היא של 95 אחוז. דבר שמוריד פי 20 את הסיכון שנדבקת. אני מכיר מקרה , דווקא לא נדיר בכלל, שגבר שכב עם נשאית מעל 100 פעמים, כשהמין לא מוגן, עשה בדיקה ויצא בריא. הסיכוי שתדבק באיידס זהה לסיכוי שתעבור את הכביש ומכונית תדרוס אותך, הרי בשנה מתים בישראל 100 איש מתאונות דרכים ומספר כפול מזה נשארים נכים לכל החיים, לא ככה? זו בערך כמות הנשאים החדשים מדי שנה בישראל, ותזכור שמגזר הסטרייטים במדינה שהופכים לנשאים הוא סופר נמוך בהשוואה לנשים והומאים. תשמע, אני גם חושש, אבל זאת לא סיבה לא לעצום עין בלילה, פשוט הסרטים שאתה אוכל בגלל המין הלא מוגן שעשית הם תמרור אזהרה לבאות. תישן טוב בלילה, אני אדם מאמין ואני אומר שמי שעושה כדבר השם, השם יהיה איתו. לכולנו יש מעידות חד פעמיות. ועוד דבר קטן, כמו שכתוב כאן, גם חולי איידס חיים מעולה, עם משפחה אוהבת, מביאים ילדים לעולם, שומרים על עצמם יותר טוב מכאלה שאינם נשאים וחיים אפילו יותר זמן ובאיכות חיים יותר טובה מבחינה בריאותית וגופנית מלא נשאים. הקהילה המדעית עובדת בלי הפסקה על מציאת תרופה שתשמיד לחלוטין את האיידס. מאמין ומקווה שתמצא בקרוב. כל טוב לך ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבין אותך

דוד
    07/02/2010

לפי דעתי אתה יכול להיות רגוע לגמרי, הקומבו אמין מאוד כבר לאחר שבועיים
    וראיתי מספר רופאים שאמרו לי שאף פעם הם לא נתקלו במצב שהקומבו טעה לגבי מצב הנבדק לאחר שבועיים מהחשיפה והם מהתחום של מחלות מין ובדיקת קומבו אצלהם זה בשגרה אז ככה שאתה יכול להיות רגוע. רק שלהבא תלמד מהטעות הזאת ותמיד בכל סוג של יחסים תשים קונדום!
    חבל לגמור את החיים בשביל כמה דקות של הנאה.

Pleasure from sex lasts minutes, HIV lasts forever

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה חברה

גלעד
    07/02/2010

אני כבר מרגיש יותר טוב. אני נרגעתי מהוקמבו. האמינות של הבדיקה גבוהה וכול דוקטור ששאלתי אומר שניתן לסמוך על התוצאות שלה. אני בסדר(:! ייאלה עוד 27 יום חחח יהיה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יותר מזה אני ארגיע אותך

pako
    08/02/2010

הסיכוי שלך להידבק ממגע חד פעמי אם נשאית אינו גבוה במיוחד ועוד אחרי קומבו שלילי תהיה רגוע ישנן הרבה מדינות בעולם המערבי בהן הקומבו נחשבת לבדיקה הסטנדרטית הבעיה אם הקומבו היא שהיא לא נוסתה מספיק בעולם עדיין אבל זה רק עיניין של הצטברת נתונים האמן לי קראתי כל מסמך אפשרי בנוגע לבדיקה הזאת ולמרות זאת אני עדיין חיכיתי חצי שנה והלכתי להיבדק ונימצאתי שלילי
    אני יותר ממאמין שגם אתה תצא שלילי באלייזה ולהבא בבקשה

ק ו נ ד ו ם ! זאת התרופה האמיתית לאיידס שקיימת היום
    לא מקבלים איידס משום דבר חוץ מיחסי מין לא מוגנים ושימוש במחטים משותפים
    דהיינו שצריך לעשות משהו מאוד לא בסדר כדי לחטוף את זה (או להיוולד אם זה)

רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יותר מזה אני ארגיע אותך

pako
    08/02/2010

הסיכוי שלך להידבק ממגע חד פעמי אם נשאית אינו גבוה במיוחד ועוד אחרי קומבו שלילי תהיה רגוע ישנן הרבה מדינות בעולם המערבי בהן הקומבו נחשבת לבדיקה הסטנדרטית הבעיה אם הקומבו היא שהיא לא נוסתה מספיק בעולם עדיין אבל זה רק עיניין של הצטברת נתונים האמן לי קראתי כל מסמך אפשרי בנוגע לבדיקה הזאת ולמרות זאת אני עדיין חיכיתי חצי שנה והלכתי להיבדק ונימצאתי שלילי
    אני יותר ממאמין שגם אתה תצא שלילי באלייזה ולהבא בבקשה

ק ו נ ד ו ם ! זאת התרופה האמיתית לאיידס שקיימת היום
    לא מקבלים איידס משום דבר חוץ מיחסי מין לא מוגנים ושימוש במחטים משותפים
    דהיינו שצריך לעשות משהו מאוד לא בסדר כדי לחטוף את זה (או להיוולד אם זה)

רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו