מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפורום הזה הוא פשוט בושהדגדשג08/02/2010
הרופאים נכנסים פעם ב5 ימים לקרוא את ההודעות כאן. יש לכם מה ללמוד מהפורום של פרופ רשפון וג'וני ירושלמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסחפת
דוד08/02/2010אני חושב שאתה טועה.
אני מכיר את האתר של ג'וני אפילו מכיר אותו מאוד טוב בכל עמוד ועמוד שם ביקרתי
ובנוסף אני מכיר טוב מאוד את פורום איידס בנענע שמנהלים פורפ' רשפון וג'וני.
יאמר לזכותו של פרופ' רשפון שהוא מקפיד להיכנס יותר מפעם ביום לפורום ועונה על
שאלות מאוד מהר ממש כל הכבוד!
אבל אתה צריך לזכור שבכל הפורומים האלו עונים רופאים בהתנדבות ולא לכולם יש זמן להיכנס
כל יום לפורום אז מפה ולהגיד שזה בושה זה קצת הגזמה כי ד"ר מרגלית לובר כן נכנסת לפורום לפחות פעם בחמישה ימים או אפילו יותר וזה מספיק.
אל תשכח שאת כל התשובות שהיא נותנת פה זה בהתנדבות ובמסירות ככה שאני לא חושב שאנחנו יכולים לבוא אליה בטענות להיפך אם כבר צריך להודות לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ל "מישהו"
ד``ר מרגלית לורבר08/02/2010
אין זה המקום לפגוע ברופאים שעושים מלאכתם בהתנדבות ובמסירות.
באם הפורום לא נראה לך - פנה לפורומים אחרים וקבל שם תשובות לשאלותייך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)