מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חששאיציק09/02/2010
אתמול שכבתי עם גבר אחר.
לפני האקט, ביצעתי בו מין אוראלי לאיזה 10 שניות, וזהו.
המין האוראלי היה ללא קונדום.
לאחר מכן שמנו קונדום ולא היו בעיות.
היום בבוקר שמתי לב שיש לי נקודה לבנה קטנה על החיך בצד שמאל.
זה אולי פצע קטן שלא שמתי לב אליו קודם.
הוא לא כואב ולא מדמם, ואתמול לא הרגשתי כאב בכלל.
בנוסף, יש לי כאב קל בגרון בצד ימין שאני בולע, אבל אני חושב שאין נפיחות (למרות שאני לא רופא).
לפני יומיים גם הייתי מצונן והשתעלתי, אבל זה היה לפני המפגש.
אני חושש מאד, האם יש לי סיבה לחשוש מאיידס במקרה זה ?
האם עליי ללכת למיון ? עברו 12 שעות מאז המפגש ולהבנתי ניתן לנסות לטפל בהדבקה פוטנציאלית עד 72 שעות.
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנס
דוד11/02/2010בעקרון, במין אוראלי עבור הצד המבצע אפשר להידבק אבל בסיכוי יחסית נמוך.
לכן כדאי שתיגש להיבדק כשיעברו חודשיים מהאירוע.
למיון אין טעם שתלך, אלא אם כן הפרטנר שלך יבוא איתך.
בכל מקרה בגלל שמדובר במין אוראלי והסיכון הנמוך הכרוך בכך לא בטוח שהרופא במיון
יתן טיפול מונע.
נ.ב אני לא רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מקום לטיפול לאחר חשיפה
ד``ר מרגלית לורבר11/02/2010הסיכוי להדבקה בנסיבות שתיארת אפסי ולכן לא נותנים טיפול PEP
אין טעם לפנות לחדר מיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה עם סיכון אפסי
ד''ר קרן אולשטיין-פופס11/02/2010סך הכל נשמע שהמגע המיני היה ללא סיכון משמעותי להדבקה.
אם הבנתי נכון - לא היה מין אוראלי מלא (לא היתה גמירה בפה?) כך שבכלל אין כאן כל סיכון.
גם כשיש מין אוראלי מלא - הסיכון הוא נמוך ביותר (בערך 1 ל 10000)
אין לך מה לחשוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)