מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאותרועי11/02/2010
ד"ר שלום רב,
אני נשא בן 29 התגלתי לפני כחודש ואמש קיבלתי את התוצאות של הבדיקה הראשונית .
CD4 -108 עומס נגיפי 460000.כמו כן טסיות על ערך91000 במגמת ירידה, לאחר שהייתה בדיקה נוספת להשוואה מדצמבר האחרון .
אני התגליתי לפני חודש ואין לי מושג על מועד ההדבקה.
יש לציין כי היה לי הרפס זוסטר לפני חודש וחצי לערך , לא הייתה ירידה במשקל , כמו כן בבדיקה יסודית של הרופא לא נמצא כל ממצא קליני או תסמינים אחרים \ נוספים.
הרופא מניח כי מדובר ב ACUTE הנובע מההדבקה והתבקשתי לחזור שנית על הבדיקות על מנת לראות מגמה. כמו כן התבקשתי לקחת רספרים פעם ביומיים .
יש לציין כי אני מפוחד מאוד, ומצבי ירוד מבחינה נפשית .
אבקש את עזרתך החשובה בשתי שאלות לאור הנתונים שהעברתי אלייך .
הראשונה , באם לא מדובר ב ACUTE האם ניתן לצאת ממצבי זה, אני ממש בבהלה מכל המספרים המטורפים האלה שבכל אתר מדברים על אדם חולה ולא נשא והאם פרק זמן של 3 שבועות להמתנה לבדיקות נוספות לא פרק זמן קריטי מאוד ???.
השניה , מה פרק הזמן מניסיונך , וברור לי שמשתנה מאדם לאדם שבו ניתן ליצב את מצבי הבריאותי תוך כדי שיתוף פעולה.
אני ממש אשמח לקבל תשובתך, המחלקה מדהימה, הרופא אדיב סימפטי ומגלה אמפתיה , האחיות אין מילה אחת רעה לומר ורק טוב , אבל מצבי לא טוב .
אני מאוד מודה לך ! תודה תודה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לייעץ לך במייל
ד``ר מרגלית לורבר11/02/2010אנא פנה אלי במייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)