סליחה על החפירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה על החפירות
    גלעד
    14/02/2010

יש משו משמגע אותי במשך כול תקופת החלון הזו. מאז שבועיים לאחר המקרה היה לי תחושה מוזרה בבליעה. זה מתבטא בזה שאני מרגיש כאילו יש איזה גוש קטן או משו שתקוע בנקודה מסוימת בצד שמאל של הגרון למטה שמונע ממני לעשות גרעפצים ואם הם יוצאים אז הם יוצאים מגעיל(סליחה על הביטוי). הלכתי לאף אוזן גרון, הוא לא ראה כלום. הלכתי לבדיקת משטח גרון, היא יצאה תקינה. הרופא אמר שיש סיכוי שזה אולי רפלוקס אבל זה פשוט לא מסתדר לי כי אף פעם לפני לא הייתה לי כזו תחושה בגרון והיא לא עוזבת אותי כבר 3 שבועות.זה לא כאב,זה לא להתשעל וזה לא דלקת. עכשיו ראיתי שאחד הסתמינים המוקדמים זה קושי בבליעה- השאלה שלי היא אותו קושי שמדברים עליו? ממה הוא נובע? כלומר אני מבין שזה תסמין לאיידס אבל הקושי בגרון נגרם בשל דלקת או בשל שפעת? כי לי אין שפעת ואין נפיחות בבלוטות ואני מרגיש מעולה חוץ מהקטע עם הבליעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סליחה על החפירות

הוספת תגובה

• קושי בבליעה

ד''ר קרן אולשטיין-פופס
    14/02/2010

בעיקרון הקושי בבליעה שמתארים קשור לדלקת שמתפתחת בגרון או לבלוטות מוגדלות.
    לא נשמע לי שזה מה שאתה מתאר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משו

גלעד
    14/02/2010

הרופא בדק את הלימפות ובדק את הגרון ואמר שאין אדמומיות מוגלה או ליחה. וגם הבדיקת משטח גרון יצאה שלילית לstrep a. ובנוסף עשיתי בדיקת קומבו אחרי שבועיים ושלוש, וגם בדיקה מהירה לאחר חודש ושבוע מן הארוע(אני לחוץ) וכולן יצאו שליליות.פשוט בגלל שהתחושה המוזרה בגרון לא מפסיקה אני משוכנע שיש לי משו. יש סיכוי שזה יכול להיות פסיכולוגי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו