מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סליחה על החפירותגלעד14/02/2010
יש משו משמגע אותי במשך כול תקופת החלון הזו. מאז שבועיים לאחר המקרה היה לי תחושה מוזרה בבליעה. זה מתבטא בזה שאני מרגיש כאילו יש איזה גוש קטן או משו שתקוע בנקודה מסוימת בצד שמאל של הגרון למטה שמונע ממני לעשות גרעפצים ואם הם יוצאים אז הם יוצאים מגעיל(סליחה על הביטוי). הלכתי לאף אוזן גרון, הוא לא ראה כלום. הלכתי לבדיקת משטח גרון, היא יצאה תקינה. הרופא אמר שיש סיכוי שזה אולי רפלוקס אבל זה פשוט לא מסתדר לי כי אף פעם לפני לא הייתה לי כזו תחושה בגרון והיא לא עוזבת אותי כבר 3 שבועות.זה לא כאב,זה לא להתשעל וזה לא דלקת. עכשיו ראיתי שאחד הסתמינים המוקדמים זה קושי בבליעה- השאלה שלי היא אותו קושי שמדברים עליו? ממה הוא נובע? כלומר אני מבין שזה תסמין לאיידס אבל הקושי בגרון נגרם בשל דלקת או בשל שפעת? כי לי אין שפעת ואין נפיחות בבלוטות ואני מרגיש מעולה חוץ מהקטע עם הבליעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בבליעה
ד''ר קרן אולשטיין-פופס14/02/2010בעיקרון הקושי בבליעה שמתארים קשור לדלקת שמתפתחת בגרון או לבלוטות מוגדלות.
לא נשמע לי שזה מה שאתה מתאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משו
גלעד14/02/2010הרופא בדק את הלימפות ובדק את הגרון ואמר שאין אדמומיות מוגלה או ליחה. וגם הבדיקת משטח גרון יצאה שלילית לstrep a. ובנוסף עשיתי בדיקת קומבו אחרי שבועיים ושלוש, וגם בדיקה מהירה לאחר חודש ושבוע מן הארוע(אני לחוץ) וכולן יצאו שליליות.פשוט בגלל שהתחושה המוזרה בגרון לא מפסיקה אני משוכנע שיש לי משו. יש סיכוי שזה יכול להיות פסיכולוגי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)